FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO A pornit ofensiva de la prima conferință » Dan Șucu, ironie către Nelu Varga la prezentarea la Rapid: „Nu știu ce afaceri are. Nu am auzit de el ca om de afaceri”

Dan Șucu, acționar Rapid
Dan Șucu, acționar Rapid

Articol de , - Publicat miercuri, 25 mai 2022 14:03 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 15:26

Dan Șucu a fost prezentat azi ca noul acționar al Rapidului și a avut prima declarație dură către un rival, Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj. 

Omul de afaceri a criticat modul în care CFR Cluj este organizat și a spus că nu l-a cunoscut pe Nelu Varga în mediul de afaceri. 

Dan Șucu a fost prezentat la Rapid: „Vom avea un buget de 7 milioane de euro. La anul vom avea 10, peste 2 ani vor fi 14”
RAPID
Dan Șucu a fost prezentat la Rapid: „Vom avea un buget de 7 milioane de euro. La anul vom avea 10, peste 2 ani vor fi 14”

Dan Șucu l-a înțepat pe Nelu Varga la prezentarea la Rapidului 

„Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles. 

Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent... Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri”, a spus Dan Șucu în timpul conferinței.

 Îmi place clubul domnului Hagi, dar văd o problemă. Tot ce se întâmplă acolo depinde doar de dânsul 
– Dan Șucu

Nelu Varga susține că a cheltuit 60 de milioane de euro la CFR Cluj 

După victoria chinuită cu Rapid, 2-1, omul de afaceri a făcut o analiză a sumelor cheltuite la formația din Gruia, pe care a preluat-o în 2017, când se afla în insolvență, și când a achitat 5 milioane de euro pentru plata unor datorii. 

„Până acum am băgat 60 de milioane de euro la CFR, în cinci ani. Avem un buget, cu salarii, taxe și tot ce înseamnă întreținerea unei echipe, de 1,5 milioane de euro pe lună. Poate că unii jucători au fost supraevaluați. La noi sunt și salarii de 35.000-40.000 de euro. 

Doar media e de 20.000 de euro. De aceea am și pretenții.   Acum 5 ani, când am venit la CFR, mi-am fixat un target de 10 ani, în care clubul să ajungă să se autofinanțeze și chiar să aducă profit. Eu cred că este posibil chiar din acest an, cu sponsorii pe care îi vom atrage și dacă ajungem în grupele Champions League sau Europa League”, a spus Varga.

A pornit ofensiva de la prima conferință » Dan Șucu, ironie către Nelu Varga la prezentarea la Rapid: „Nu știu ce afaceri are. Nu am auzit de el ca om de afaceri”
Nelu Varga, patronul CFR Cluj

CFR Cluj, datorii totale de 26 de milioane de euro!

 CFR Cluj, liderul din Liga 1, și-a publicat pe site-ul oficial raportul financiar pe 2021, așa cum este procedura stabilită de Federația Română de Fotbal.

Potrivit raportului, datoriile pe care CFR Cluj le înregistra la 31 decembrie 2021 se ridicau la 129.856.351 de lei (26 de milioane de euro). Față de 31 decembrie 2020, datoria a crescut cu 35,3 milioane de lei (peste 7 milioane euro).

Datoriile lui CFR Cluj sunt împărțite în două categorii: datorii pe termen scurt (68.710.105 lei) și datorii pe termen lung (61.146.246 lei).

În 2021, au crescut de peste 3 ori datoriile către angajați! Au scăzut datoriile pe termen scurt către autoritățile fiscale, însă au crescut cele pe termen lung.  Cea mai importantă datorie pe care CFR Cluj o reprezintă un credit, în valoare de aproape 53 de milioane de lei (aproximativ 10 milioane de euro). 

6,3 milioane de euro.este datoria pe care Rapid a înregistrat-o la finalul anului 2021

Citește și: 

Gabi Balint vede o nouă putere în Liga 1, după anunțul clubului: „Cu antrenorul nu vor avea răbdare”

Dan Șucu, noul investitor din Giulești: „Rapid nu va fi o echipă care să stea cu mâna întinsă, se va descurca singură. Politicul nu ar trebui să se implice în sport”

Dan Petrescu, atacat de jucătorul pe care CFR a cheltuit 1,2 mil. €: „N-am înțeles niciodată de ce m-a vrut! Doar alergam...”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
Moshu
Moshu  •  25 Mai 2022, 21:40
Postat de Moshu pe 25 Mai 2022, 21:03

Apropos mai domnilor gspisti ,care a fost cuvintul vulgar *** jignitor in expresia pe care ati "moderat-o" ? Sa fie vorba despre "***" *** "***" *** "***" ?Trebuia sa scriu gara de nord cu litera mare ***...?

*** ?Am citat din zisa voastra "cuvint vulgar ori jignitor"si acum moderati si cuvintul "sau"...asta ce cusur are ? si,ori sau ...sunt jignitoare in limba romana ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Moshu
Moshu  •  25 Mai 2022, 21:03
Postat de Moshu pe 25 Mai 2022, 17:42

Mnda,in sfanta traditie a ***,stimabilul isi incepe mandatul cu..barfe !Pai de ce ar fi Nelutu Varga obligat sa-i dea lui raportul cu ce se ocupa el in "piata muncii"?Si pana una-alta,cfr si Hagi sunt singurii cu stadion"la purtator" ceilalti sunt chiriasi,ba la primarie ba la ministeru'cutare...Daca-i asa mare preceput de ce nu face-ntai si apoi sa vorbeasca ??

Apropos mai domnilor gspisti ,care a fost cuvintul vulgar *** jignitor in expresia pe care ati "moderat-o" ? Sa fie vorba despre "***" *** "***" *** "***" ?Trebuia sa scriu gara de nord cu litera mare ***...?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  25 Mai 2022, 20:25

Multă sănătate și succes în tot ceea ce întreprindeți Dle. Șucu!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează