FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA 4-1

VIDEO Dan Șucu, anunț de ultim moment legat de derby-ul Rapid - FCSB: „Nu are sens! Vom reevalua acest lucru”

Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Dan Șucu, finanțatorul grupării giuleștene, a fost încântat de evoluția debutantului Robert Bădescu (18 ani). +24   FOTO
Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Dan Șucu, finanțatorul grupării giuleștene, a fost încântat de evoluția debutantului Robert Bădescu (18 ani).

Articol de , , - Publicat joi, 29 februarie 2024 00:18 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 10:54

Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Dan Șucu, finanțatorul grupării giuleștene, a fost încântat de evoluția debutantului Robert Bădescu (18 ani).

Dan Șucu a plecat fericit de la stadionul din Giulești. L-a lăudat pe Bădescu, dar și reușita lui Burmaz din minutele din prelungire.

Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”
CCA
Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”

VIDEO. Dan Șucu, după Rapid - UTA 4-1: „«Speedy» e jucător de prima ligă acum!”

„A trecut supărarea, sigur. Felicitări echipei adverse, la un moment dat ne-a dominat destul de clar. Felicitări!

Prima felicitare pe care îmi permit să o dau este colegilor mei, antrenorii de la juniori, care acum ne pun la dispoziție un nou jucător important. Un debut excepțional. «Speedy» (Robert Bădescu) este de acum jucător de prima ligă. Felicitări!

Toate golurile le-au dat rapidiștii, și într-o poartă, și în cealaltă. Cel al lui Burmaz este, probabil, cel mai spectaculos gol pe care l-am văzut în Giulești”, a spus Dan Șucu la plecarea din Giulești.

Dan Șucu a transmis că va face tot posibilul ca derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat, să se joace pe Arena Națională:

Trebuie să mai reevaluăm un lucru, o vom face joi. Dacă este posibil ca meciul cu FCSB să îl disputăm pe Arena Națională. Nivelul de cerere pentru bilete depășește de 4 ori capacitatea stadionului nostru. Vom discuta intern acest lucru și vom lua o decizie. Giuleștiul este stadionul pe care îl iubim, dar să îți dezamăgești mii de suporteri care nu pot veni la meci nu are sens
- Dan Șucu, finanțator Rapid

Șucu a vorbit și despre situația lui Alexandru Albu și Andrei Borza, petrecăreții excluși provizoriu din lot: „Au primit o amendă din partea clubului, a fost o greșeală. În ceea ce privește clipa în care se întorc în sânul echipei, decizia o va lua domnul Bergodi. Nu tăiem capul nimănui”.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Atmosferă specială la Rapid - UTA: stadion plin în Giulești

Citește și alte știri din Superligă:

Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” +  „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
DINAMO
Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” + „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”
FCSB
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
VardyParty
VardyParty  •  01 Martie 2024, 04:55
Postat de VanBasten2000 pe 29 Februarie 2024, 03:31

Ce vedem noi in aceasta imagine?! Ca doamna Shucu il oglindeste pe domnul Shucu. Sau invers. Oricum ar fi, pare o chestie usor de manipulare.

ßastenitos, NLP! Cum crezi ca l-a accesat Doamna Şucu pre Domnul? NLP, baby, enel pe.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  29 Februarie 2024, 18:53
Postat de bozo76 pe 29 Februarie 2024, 03:06

Intotdeauna am vrut sa intreb dece nu si a facut rapid un stadion cu capacitate mai mare? 50mii sa zicem

Stadionul pe care joaca Rapidul a fost facut de stat.

OperatiuneaMonstru
OperatiuneaMonstru  •  29 Februarie 2024, 12:38
Postat de Ceferinho pe 29 Februarie 2024, 00:52

Aici se vede ca e un bisnismen din afara fenomenului care pandeste doar cifrele. :)))

Si cel mai probabil il va costa.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează