FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Prima reacție a lui Șucu, după imaginile cu „Bocciu” și „Corsicanu” alături de patronul de la CFR Cluj + Ce spune interlopul fotografiat alături de Varga

Dan Șucu, patronul Rapidului / foto: GSP
Dan Șucu, patronul Rapidului / foto: GSP

Articol de , , - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 12:38 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 22:02

Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, a comentat imaginile surprinzătoare apărute în toată presa joi seara, în care Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, și Gigi Răducan, alias „Corsicanu”, cei mai influenți oameni din peluza giuleștenilor, îl însoțesc pe Arena Națională pe Neluțu Varga, finanțatorul lui CFR Cluj.

Chiar dacă nu a dorit să intre în prea multe detalii, Șucu a părut surprins de alăturarea dintre liderii galeriei rapidiste și finanțatorul rivalei CFR Cluj, cu care avusese o dispută deloc amicală în luna mai a acestui an. Patronul de la Mobexpert concluzionează, totuși, că „în fotbal nu trebuie să te mai surprindă nimic”.

Complet surprinzător! » Cine l-a „flancat” pe Nelu Varga, patronul CFR-ului, la sosirea la stadion
FCSB - CFR CLUJ
Complet surprinzător! » Cine l-a „flancat” pe Nelu Varga, patronul CFR-ului, la sosirea la stadion

Dan Șucu: „Am învățat să nu mă surprindă nimic”

De când am intrat în lumea aceasta a fotbalului, am învățat să nu mă surprindă nimic. 

În legătură cu prezența liderilor galeriei Rapidului alături de finanțatorul celor de la CFR la meciul de joi seară, e surprinzător, într-adevăr, dar, cum am spus, în fotbal nu trebuie să te mai surprindă nimic din ce se întâmplă”, a spus Dan Șucu, într-o scurtă reacție oferită reporterilor Gazetei Sporturilor vineri dimineață.

Gigi „Corsicanu” nu a putut fi contactat de Gazeta pentru a comenta prezența sa în anturajul lui Neluțu Varga. Nici președintele Daniel Niculae și acționarul Victor Angelescu nu au răspuns apelurilor ziarului.

Suntem prieteni. Am fost invitați la meci și am mers. Noi avem o prietenie veche cu Nelu Varga. El a venit la București și ne-a invitat în calitate de prieteni. Nu e niciun fel de altă conotație că am fost la meci împreună”, a precizat Liviu Ungurean, actualul șef al Peluzei Nord, pentru GSP.

„Bocciu”, actualul lider al ultrașilor rapidiști, și Gigi „Corsicanu”, precedentul șef de galerie, sunt cei care l-au „flancat” pe Varga la duelul CFR-ului cu FCSB. 

Prima reacție a lui Șucu, după imaginile cu „Bocciu” și „Corsicanu” alături de patronul de la CFR Cluj + Ce spune interlopul fotografiat alături de Varga
Neluțu Varga, „Bocciu” și „Corsicanu”, în rândul de jos. Sus, în dreapta, îmbrăcat în palton, este interlopul Aurel Caran / foto: GSP

Neluțu Varga, însoțit și de un personaj controversat din lumea interlopă

Lângă aceștia a fost surprins și Aurel Răducan, mai cunoscut sub numele „Aurel a’ lui Caran” sau „Aurel Caran”, liderul clanului interlop „Caranii”. 

Nelu Varga a ieșit din incinta stadionului alături de Aurel Caran, apoi s-a urcat în mașina condusă de Gigi Corsicanu, aceștia plecând în grabă de la Arena Națională.

După titlul câștigat în 2019, Caran a participat la petrecerea clubului - unde se aflau și oameni politici printre care Vasile Dîncu - și s-a fotografiat cu trofeul. În ultimii ani, în culisele fotbalului românesc s-a discutat despre împrumuturile lui Varga la clanul Caran care se ocupă și cu cămătăria. 

Contactat de Gazetă, Aurel Răducan a negat, însă, orice legătură financiară avută cu campioana României: “Eu sunt prieten cu Neluțu și atât. Nu am nicio treabă cu fotbal, nu sunt băgat în nimic. Îmi place să mă uit la fotbal, într-adevăr, mă duc la meciuri, dar atât. Am stat un pic la lojă, dar m-am uitat mai mult la televizor înăuntru, era frig rău. Neluțu e nașul meu din 2010. Nu am apucat să facem nunta sau cumetrie, dar el e nașul meu. 

Nea Gigi (n.r. - George Becali), nea Victor (n.r. - Victor Becali) sunt prietenii noștri, dar e doar prietenie. Nu a împrumutat Neluțu bani de la mine. El are o poziție acolo, are oameni cu bani mulți cu sponsorizări, nu are el nevoie de bani de la mine. Eu sunt prea mărunt pentru chestiile astea. Oricum, nu aș băga bani în fotbal acum, ar însemna să pun bani pe un cal mort”. 

Implicați în negocieri pentru transferuri?

În ciuda surprinderii lui Șucu, surse ale Gazetei din anturajul lui Gheorghe Răducan susțin, sub protecția anonimatului, că rolul celor doi lideri de galerie ar fi fost altul. Aceștia s-ar fi întalnit cu Varga pentru a deschide negocierile privind un eventual schimb de jucatori în care unul dintre fotbaliștii implicați ar fi fundașul central Yuri Matias.

Relația giuleștenilor cu galeria e arhicunoscută. „Asa se procedează acum la Rapid, e o formă de participare a tuturor. Conducerea îi trimite pe liderii galeriei la înaintare pentru a discuta de principiu. Dacă totul e în regulă, atunci vine și conducerea și începe discuțiile oficiale”, precizează sursele GSP. E metoda conducerii de a se asigura că nu va fi contestată ulterior de galerie pentru transferurile efectuate.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO+VIDEO Varga a ieșit triumfător » Singurele cuvinte rostite de patronul CFR-ului, la plecarea de pe Arena Națională

Complet surprinzător! » Cine l-a „flancat” pe Nelu Varga, patronul CFR-ului, la sosirea la stadion

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
balderis
balderis  •  17 Decembrie 2022, 11:41
Postat de satyricon pe 16 Decembrie 2022, 20:46

Ce cloacă generală! Interlopi, finanțatori de cluburi, mafie, politicieni, corupție, totul în strânsă legătură!

Hai, că v-a cam intrat morcovelul...patronul CFR-ului, cu șefii galeriei rapidiste...o prietenie care vă dă fiori, nu-i așa !!?

Dobermannul
Dobermannul  •  16 Decembrie 2022, 20:50
Postat de satyricon pe 16 Decembrie 2022, 20:46

Ce cloacă generală! Interlopi, finanțatori de cluburi, mafie, politicieni, corupție, totul în strânsă legătură!

Ca toata Romania.

satyricon
satyricon  •  16 Decembrie 2022, 20:46

Ce cloacă generală! Interlopi, finanțatori de cluburi, mafie, politicieni, corupție, totul în strânsă legătură!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează