FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu a recunoscut! Ce echipă de fotbal a susținut în copilărie: „Da, cu ei țineam. Era normal!”

Dan Șucu / Sursă foto: GSP
Dan Șucu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 09:55 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 11:15

Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, recunoaște că în copilărie era un susținător al rivalei Steaua. Asta fiindcă tatăl său avea grad de colonel, legăturile roș-albaștrilor cu Armata fiind arhicunoscute în acea perioadă.

Despre omul de afaceri în vârstă de 59 de ani s-a crezut o bună perioadă că este fanul lui Dinamo, după o declarație oferită de Ovidiu Burcă, dar și după ce a fost surprins la meciurile de handbal ale „dulăilor”. Realitatea-i alta. Dan Șucu, omul care a readus Rapidul în lupta pentru supremație din fotbalul românesc, recunoaște că simpatiza cu Steaua în tinerețe.

„Credeți că Dan Șucu e împins în față pentru a-i atrage lui Mircea Geoană un bazin important de voturi?” » Răspunsul categoric al unui fost șef din Liga 1
RAPID
„Credeți că Dan Șucu e împins în față pentru a-i atrage lui Mircea Geoană un bazin important de voturi?” » Răspunsul categoric al unui fost șef din Liga 1

Dan Șucu recunoaște: „Da, țineam cu Steaua!”

N-am ținut niciodată cu Dinamo! Sunt copil de colonel, nu aveam cum să merg la Dinamo. Mergeam de mână cu el la meciurile Stelei. Da, țineam cu Steaua! Era normal, mergeam cu tata. Îi vedeam pe Iordănescu, pe Liță Dumitru.

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Ce a făcut domnul Duckadam nu a făcut nimeni pe lumea asta. Acum sunt rapidist și iubesc ce fac aici. Sunt convins că pot să fac pentru Rapid cel puțin tot atât cât poate un rapidist pursânge”, a declarat Dan Șucu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Cum a făcut Dan Șucu primii pași în afaceri: „Mi-am vândut casa cu 50.000 de dolari”

Toamna aceasta, Dan Șucu a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Prietenii lui Ovidiu, unde a dezvăluit în premieră cum a luat-o pe drumul afacerilor în domeniul mobilei. În prezent, acesta fiind proprietarul unui cunoscut brand de mobilă și unul dintre cei doi finanțatori ai clubului Rapid, alături de Victor Angelescu.

- Cum doarme un om care are o responsabilitate atât de mare? 
- Tot ce este aici este construit cărămidă cu cărămidă. Nu poți să pleci de la premisa că ești un „Padre padrone”, în care nu funcționează nimic decât la comanda ta. Ăsta este un lucru fără sens, este din Neanderthal. Fiecare manager, fiecare linie de afaceri, fiecare activitate, își are responsabilul lui. Automat vine o delegare de responsabilitate, urmată, normal, de controlul delegării. Așa e normal.

- Știți cum se spune, că pe milionar să nu-l întrebi cum a făcut primul milion. 
- Înainte am avut afaceri în mobilă, cum spuneam. În 1993 am pornit singur și am avut imaginea că n-ar fi rău să încep totuși cu mobilă de birou. Atunci nu exista o specializare, exista mobilă și atât. Dar nimeni nu avea ideea asta de specializare de mobilă de birou. Atunci am pornit cu un import de mobilă de birou.

- Așa. 
- Atunci mi-am vândut casa.

- Serios? Cum așa? 
- Avem o casă în centru, undeva înspre Budapesta.

- Pe la Parcul Tineretului? 
- Pe acolo. Mi-am vândut casa, am primit 50.000 de dolari pe casa respectivă și cu banii ăia am cumpărat primul transport.

- Ați riscat tot
- Am cumpărat mobilă de birou, având percepția că o să fac o treabă foarte bună cu marfa respectivă. Dar nu mi-am dat seama cum o să fie. Atunci îmi făcusem planul că voi vinde camionul respectiv în două luni și voi reuși să câștig în jur de 3.000-4.000 de dolari pe lună. Care ar fi fost pentru mine un jalon corect. Unul bun pentru a fi un bun tată de familie.

VIDEO Rapid a anunțat un nou parteneriat! Ce au declarat Dan Șucu și Daniel Niculae: „Rapidiștii aveau nevoie de asta”

Citește și alte știri despre Rapid: 

VIDEO + FOTO Rapid a lansat berea „Giuleșteana” și vrea să schimbe legea în România » Cât costă noul produs și de unde poate fi cumpărat

OFICIAL Rapid - Petrolul NU se joacă în Giulești! Locul de disputare al derby-ului din final de an

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
c23655
c23655  •  29 Noiembrie 2022, 13:40
Postat de carol_k pe 26 Noiembrie 2022, 13:43

UEFA a zis la fel din moment ce in toate actiunile ei oficiale apare "sintagma" FCSB.

UEFA ii da bani clubului FCSB pentru o performanta reusita de Steaua. Pentru ca FCSB e Steaua.

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  27 Noiembrie 2022, 04:47

Numai un *** mai baga bani in fotbalul romanesc! Nu vedeti ça nu avem materie prima ,nu avem fotbalisti care sa joace la echipe puternice din strainatate !Stanci este un fotbalist foarte bun ,dar joaca in China ,Tatarusanu are valoare dar are 37 de ani ,Nita este in conflict cu clubul din Praga ,si nu joaca ,desi este peste toti portarii din tara ! Man si Mihaila s-au accidentat ,cand au inceput sa joace cat de cat in Italia ! Morutan incepe sa joace ,dar nu prea are ambitie ! Restul jucatorilor vor ramane sperante chiar si cei de la Farul ,care nu ajung la un nivel european !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  26 Noiembrie 2022, 22:58
Postat de carol_k pe 26 Noiembrie 2022, 13:43

UEFA a zis la fel din moment ce in toate actiunile ei oficiale apare "sintagma" FCSB.

FCSB fost Steaua. Asta e pozitia lor. S-a tot explicat de ce.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează