FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Singura teamă a lui Dan Șucu, după ce a preluat Rapidul: „S-ar putea crea o competiție enormă”

Dan Șucu
Dan Șucu

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2022 13:44 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 15:49

Dan Şucu, noul acționar al Rapidului, a vorbit despre temerile sale, la două luni după ce a preluat pachetul majoritar al „giuleștenilor”.

Șucu nu se teme de concurența cu actualii finanțatori din Liga 1, dar dezvăluie că îi e frică de o eventuală competiție cu noi afaceriști de succes, care ar putea prelua echipe din campionat.

Rapid - FCSB NU se joacă pe Arena Națională: „Nu mă așteptam la acest stadion”
Rapid - FCSB
Rapid - FCSB NU se joacă pe Arena Națională: „Nu mă așteptam la acest stadion”

„Știi de ce mi-e teamă? Mi-e teamă că unii dintre oamenii de afaceri pe care îi cunosc ar putea să preia alte echipe și să se creeze o competiție enormă. De ce n-ar exista perspectiva asta? De ce nu se poate schimba?” , a declarat Dan Șucu potrivit digisport.ro.

Șucu: „Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică”

Acesta a declarat și că își dorește ca Rapidul să redevină o forță în Liga 1 și să se bată din nou pentru titlu.

„Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu şanse reale la câştigarea titlului din Liga I. Şi, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacţiile dorite şi în competiţiile europene. 

Da, ne-am dori mult ca toţi fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanţele echipei. Şi tot pentru fanii noştri, ne vom strădui ca aceste performanţe să fie obţinute prin seriozitate şi corectitudine”, a mai precizat finanțatorul.

VIDEO Denis Alibec recunoaște o ofertă bombă: ”Am vorbit cu cei de la Rapid! Dar mă gândesc că am jucat la Steaua”

Citește alte știri din Liga 1:

Hermannstadt a anunțat pe ce stadion va evolua în noul sezon de Liga 1
HERMANNSTADT
Hermannstadt a anunțat pe ce stadion va evolua în noul sezon de Liga 1
Adrian Mititelu a sărbătorit cu lăutari eliberarea din închisoare » Marius Croitoru și Marcel Pușcaș, prezenți și ei la petrecere
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu a sărbătorit cu lăutari eliberarea din închisoare » Marius Croitoru și Marcel Pușcaș, prezenți și ei la petrecere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
GigiViteza
GigiViteza  •  07 Iulie 2022, 17:14

Mai bine ar cauta fonduri sa cumpere stadionul. Daca te costa 1.000.000 pe an chirie, mai bine il cumperi in rate pe 30 ani.

Corneliu
Corneliu  •  07 Iulie 2022, 16:33

Pai asta trebuie sa se întâmple ca fotbalul românesc sa își revină. Oamenii de afaceri trebuie sa se implice și sa se creeze iarăși competitivitate. Dar oameni de afaceri cu adevărat sau potenți financiar. Nu mai merge sa conducă primarii și Dancu & Talpan pe banii contribuabililor. Nu am ajuns nicăieri cu implicarea primăriilor in fotbal, din contra. Nu am ajuns nicăieri de când Talpan a rupt cel mai mare club in 2 ca sa ajungă el comandant sau general. Fotbalul are nevoie de oameni de afaceri ca Dan Sucu. Iar legat de Varga, cam are dreptate Sucu, sunt cam mulți bani băgați de el la CFR care probabil nu sunt ai lui ci tot alde Dancu implicat și pe acolo. Pentru ca e greu sa bagi 25 de milioane de euro când poate toată averea ta nu e atât. Poate greșim însă ideea de baza rămâne ca politicul și politicienii nu au ce cauta in fotbal.

popescu.dzn
popescu.dzn  •  07 Iulie 2022, 16:31
Postat de legendavisinie pe 07 Iulie 2022, 15:06

Infrastructura, mai ales în ultimii ani, a fost ceea ce a lipsit Rapidului, o echipă de mare tradiție a fotbalului românesc. Șucu, un priceput om de afaceri, exact cu asta a început: formarea unei prestigioase Academii de fotbal. Succes!

Care Rapid ma? Rapid a falimentat, a murit. Este doar o prosteală pentru suporteri care cred ca echipa este Rapid București

Vezi toate comentariile (10)
Comentează