FOTBAL  »  Superliga  »  TÎRGU MUREŞ

Dănălache: “Mănuşile lui Dossey îmi poartă noroc. Le voi folosi la meciul cu Steaua!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2010 00:00

Portarul echipei FCM Tîrgu-Mureş, Remus Dănălache, s-a dovedit decisiv în tentativa mureşenilor de a pleca neînvinşi de la Vaslui. Goalkeeperul spune că moldovenii i-au privit de sus înainte de meci şi dezvăluie care este talismanul său.

 

"Meritul pentru această remiza este al echipei. Vasluiul este una din forţele Ligii I, însă mă uitam la jucătorii lor, cei străini, care au venit la stadion cu ochelari de soare, cu nişte aere de parcă erau Real Madrid. Mă bucur că i-am adus cu picioarele pe pămînt!

Pentru noi toate partidele sînt la fel de dificile. Mulţi spuneau că vom pierde la scor la Vaslui, însă mă bucur că am reuşit să dovedim că sîntem o echipă cu jucători de caracter, o mică familie şi vom face tot posibilul să adunăm cît mai mult puncte. Sînt convins că vom mai furniza surprize", a spus Dănălache.

 

Portarul ardelenilor a dezvăluit cum este alintat de colegii săi. "Eu îmi fac datoria şi sper să contribui la rămînerea FCM-ului în prima ligă. Colegii mă alintă Huţupan fiindcă resping multe baloane acrobatic cu piciorul. Talismanul meu norocos sînt mănuşile lui Ibrahim Dossey. Le voi purta la meciul cu Steaua!", a încheiat Dănălache.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
amicu
amicu  •  01 August 2010, 21:49
Postat de ionuting pe 01 August 2010, 17:48

sa nu le rupa stancu,ai mare grija.

asa ziceau si vasluienii.. Apropo, regretatul Dossey a aparat tot cu steaua de fiecare data cand a dat de ei. Asa va Targu Mures va scoate un rezultat bun cu ghencistii ...asta daca nu ii fura arbitrii

tavinu
tavinu  •  01 August 2010, 19:16

are manusile lui dossey D-zeu sa-l ierte pentru ca e brasovean..si el si stanga....brasovenii joaca la tg.mures...ar trebuii sa vina acasa...chiar si din US fortza steagu!

soso_ms
soso_ms  •  01 August 2010, 18:40

nici o sansa...bravo Remus pt meciul de la vaslui

Vezi toate comentariile (7)
Comentează