LIGA 1  ·  STEAUA

Dănănae a şocat » S-a speriat şi a mers la doctor! :)

Dănănae a explicat la GSPTV cum a ajuns să facă un control medical deşi era perfect sănătos.
Dănănae a explicat la GSPTV cum a ajuns să facă un control medical deşi era perfect sănătos.

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 21:57

Dănănae a şocat afirmînd că ”informaţiile pe care le-am citit despre faptul că aş avea probleme la genunchi m-au convins să fac un control”

Dănănae e atît de supărat că a jucat puţin în ultima vreme încît pare derutat complet! El a povestit la GSP TV cît de îngrijorat e din cauza operaţiei pe care a suferit-o în august 2009 şi din pricina căreia a ajuns dintr-un internaţional un fotbalist care nu mai prezintă prea mare încredere: "Am citit că aş avea probleme la genunchi, dar nu este adevărat, sînt sănătos! M-am gîndit şi eu că poate e ceva în neregulă, aşa că am mers la un consult, care mi-a confirmat că sînt OK".

El a fost verificat de medicul Irimia, acelaşi care l-a operat. Steaua vrea însă să-l testeze suplimentar înainte să perfecteze afacerea. "Nu mai risc cu nimeni, că şi-aşa am riscat şi am pierdut destul!" e grija lui Becali, care a avut în turul campionatului doi fundaşi dreapta operaţi la ligamentele genunchiului, la fel ca Dănănae. Olteanul e dispus să vină la reunirea Stelei pe 9 ianuarie ca să convingă lumea că e sănătos, iar contractul lui, deja semnat, să fie înregistrat la LPF.

"Am jucat puţin la Tom Tomsk, e adevărat, dar nu din cauza operaţiei de la genunchi, ci din cauza unei alte probleme medicale pe care am avut-o" (Ovidiu Dănănae, fundaş)O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1