FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dănănae a şocat » S-a speriat şi a mers la doctor! :)

Dănănae a explicat la GSPTV cum a ajuns să facă un control medical deşi era perfect sănătos.
Dănănae a explicat la GSPTV cum a ajuns să facă un control medical deşi era perfect sănătos.

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 21:57

Dănănae a şocat afirmînd că ”informaţiile pe care le-am citit despre faptul că aş avea probleme la genunchi m-au convins să fac un control”

Dănănae e atît de supărat că a jucat puţin în ultima vreme încît pare derutat complet! El a povestit la GSP TV cît de îngrijorat e din cauza operaţiei pe care a suferit-o în august 2009 şi din pricina căreia a ajuns dintr-un internaţional un fotbalist care nu mai prezintă prea mare încredere: "Am citit că aş avea probleme la genunchi, dar nu este adevărat, sînt sănătos! M-am gîndit şi eu că poate e ceva în neregulă, aşa că am mers la un consult, care mi-a confirmat că sînt OK".

El a fost verificat de medicul Irimia, acelaşi care l-a operat. Steaua vrea însă să-l testeze suplimentar înainte să perfecteze afacerea. "Nu mai risc cu nimeni, că şi-aşa am riscat şi am pierdut destul!" e grija lui Becali, care a avut în turul campionatului doi fundaşi dreapta operaţi la ligamentele genunchiului, la fel ca Dănănae. Olteanul e dispus să vină la reunirea Stelei pe 9 ianuarie ca să convingă lumea că e sănătos, iar contractul lui, deja semnat, să fie înregistrat la LPF.

"Am jucat puţin la Tom Tomsk, e adevărat, dar nu din cauza operaţiei de la genunchi, ci din cauza unei alte probleme medicale pe care am avut-o" (Ovidiu Dănănae, fundaş)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează