FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dănănae, transferat doar pentru 45 de minute :)

Ovidiu Dănănae n-a reuşit să-l blocheze pe Ola John în meciul tur cu Twente Foto: Raed Krishan
Ovidiu Dănănae n-a reuşit să-l blocheze pe Ola John în meciul tur cu Twente Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 martie 2012 12:02

Adus la Steaua pentru a acoperi absenţa din debutul lui 2012 a lui Gabi Matei, Dănănae s-a dovedit deja a fi o achiziţie eşuată. A jucat penibil în meciul tur cu Twente, a fost înlocuit la pauză, iar la retur a rămas doar pe banca de rezerve.

Mai mult, la amicalul cu Farul, Dănănae a avut din nou o evoluţie slabă, lucru care l-a enervat la culme pe Ilie Stan. Dănănae va fi lăsat rezervă şi la meciul de duminică seara, de la Mioveni, partidă în care ca fundaş dreapta va fi folosit tot sîrbul Novak Martinovici. De fapt, staff-ul roş-albaştrilor a luat deja decizia de a nu-l mai folosi pe Dănănae în acest retur. Oricum, la finalul lui martie, Gabi Matei va fi bun de joc, moment în care lui Dănănae îi va fi greu să mai prindă şi banca de rezerve.

La terminarea campionatului, contractul lui Dănănae cu Steaua va fi reziliat, astfel că e foarte posibil ca singurele minute într-un meci oficial ale fostului fotbalist de la Universitatea Craiova să fie cele 45 bifate în prima repriză cu Twente, atunci cînd Ola Jhon a făcut ce a vrut pe partea lui.

Înţelege greu indicaţiile tactice
Cei din staff-ul Stelei n-au fost surprinşi doar de evoluţiile slabe ale lui Dănănae din ultima perioadă, dar şi de modul extrem de greu în care fostul fotbalist al Craiovei înţelege indicaţiile pe care le primeşte. "E fotbalistul căruia trebuie să-i spui de 3-4 ori acelaşi lucru pentru a pricepe cît de cît ceva", a explicat unul dintre antrenorii Stelei. Dănănae mai e poreclit şi Sucă.

"Bineînţeles că mă gîndesc la echipa naţională, de ce să nu mă gîndesc?"
Ovidiu Dănănae, declaraţie dată în cantonamentul din Antalya

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
raul_mastan
raul_mastan  •  02 Martie 2012, 23:53

:))) Repede mai trage presa concluziile! Povestim cand e gata campionatul. Sa vedem daca acesti pseudo-jurnalisti vor avea demnitatea sa-si ceara scuze. V-am pupat!

sibelius
sibelius  •  02 Martie 2012, 20:39
Postat de dan2010 pe 02 Martie 2012, 19:42

nu-mi este clar de unde a fost transferat Dananae la steaua? cit a costat? Cred ca este alta achizitie alui gigi, adus pe gratis si daca iasa ceva cu el bine , daca nu duca-se......

Adus liber de contract dupa ce a frecat banca prin Rusia. Contract pe 6 luni cu posibilitate de prelungire pe 3 ani.

dan2010
dan2010  •  02 Martie 2012, 19:42

nu-mi este clar de unde a fost transferat Dananae la steaua? cit a costat? Cred ca este alta achizitie alui gigi, adus pe gratis si daca iasa ceva cu el bine , daca nu duca-se......

Vezi toate comentariile (25)
Comentează