FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu lăudat din toate părţile: "E ca Totti la Roma"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 09:46

Un fost coleg al lui Ionel Dănciulescu din perioada petrecută la Steaua, George Ogăraru îl apreciază în continuare pe atacantul "cîinilor", declarînd pentru DolceSport:

"Danciu-gol reuşeşte o performanţă rară în fotbalul românesc. Ţine steagul sus, deşi Dinamo trece printr-o perioadă grea, a demonstrat caracter".

Ciprian Marica a completat declaraţia lui Ogăraru şi îl compară pe atacantul lui Dinamo cu un simbol din Serie A: "Dănciulescu e ca Totti de la Roma. Întotdeauna a fost un marcator înnăscut".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
florinch
florinch  •  07 Martie 2013, 14:42

Danciulescu merita tot respectul suporterilor dinamovisti (mai ales),dar si al celorlalte echipe,Jucatori ca el mai rar se intalnesc la noi.Va dati seama ca daca nu ar fi jucat in strainatate recordurile in ceeace privesc Nr. jocurilor in prima divizie nationala si nr. de goluri inscrise (goluri inscrise pe bune,nu ca cele ale lui Dudu Georgescu) ar fi fost de mult spulberate ?

adimutu14
adimutu14  •  06 Martie 2013, 17:18

Merita o statuie in fata sediului LPF Danciulescu asta a nostru:x Bine a zis Ograraru, chiar m'am uitat la ultimul meci al Romei si Totti tot imi aducea aminte de Danciu.

titiduru22
titiduru22  •  06 Martie 2013, 16:53

Il vrei la Steaua ???

Vezi toate comentariile (12)
Comentează