FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dănciulescu se antrenează şi în vacanţă! » Iron man

Pentru
Pentru "cîini", atacantul a reușit 168 de goluri în 368 de partide în toate competițiile

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 11 iunie 2011 22:27

Dănciulescu n-a ţinut cont de vacanţă şi s-a antrenat regulat. Dimineaţa, a făcut ”bandă” acasă, seara a trecut pe la sala de forţă, doar în cîteva zile a stat liniştit, alături de familie.

Ionel Dănciulescu va fi de mîine, o dată cu reunirea lotului dinamovist, cel mai vîrstnic fotbalist din echipă. Fie că este supranumit "Fenomenul", fie că este apelat cu vechea poreclă "Corbul", atacantul de 34 de ani şi jumătate este în formă maximă şi nu-şi arată deloc anii.

Are 1,80 de metri înălţime şi 72 de kilograme, iar vacanţa şi-a petrecut-o într-un mod sportiv. Dănciulescu n-a avut astîmpăr şi, în afara cîtorva zile petrecute cu soţia, Miki, şi cu fetiţa cuplului, Diana, departe de Bucureşti, a tras tare, astfel încît e deja apt pentru pregătirea centralizată.

"Aleargă aproape zilnic. Şi dacă nu e acasă, tot găseşte o breşă şi dă o tură, măcar de jumătate de oră. Acasă aleargă pe bandă. Spre seară trece pe la sala de forţă, pentru a se menţine în formă. Păstrează cu sfinţenie un meniu de viaţă sănătos, are întotdeauna grijă la ceea ce mănîncă. Şi în vacanţă, dacă bea o bere sau un pahar de vin, e ceva deosebit. La cum se păstrează, mai joacă lejer 2-3 ani, totul e să aibă parte de încredere", au declarat prietenii fotbalistului.

De la finala Cupei pierdută cu Steaua (1-2), Dănciulescu a evitat să mai vorbească, închizîndu-se în el. Atacantul ar vrea să-şi ducă la bun sfîrşit contractul cu roş-albii, ce expiră în 2012, şi aşteaptă să vadă dacă se integrează în proiectul clubului pentru viitor.

194 de goluri are Dănciulescu în 451 de meciuri în Liga 1, fiind al treilea puncher all-time al campionatului după Dudu Georgescu (252) şi Cămătaru (198)

Playtech: BOMBĂ! Ce a făcut Gigi Becali pentru Monica Anghel! Gestul GENIAL al afaceristului


Comentarii (11)
redplayer
redplayer  •  12 Iunie 2011, 11:43

nici la steaua nu e nicio diferentza, la fel de amatori sunt cu totii, de la patron la juktori...........e totusi romania....

ledutzu
ledutzu  •  12 Iunie 2011, 10:51
Postat de vladutz13 pe 12 Iunie 2011, 00:45

bravo!!! profesionist adevarat, intr-un club total neprofesionist si inconjurat de colegi neprofesionisti

as spune mai degraba, un profesionist adevarat intrun campionat amator...

shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  12 Iunie 2011, 09:27

ramane un model de daruire...trebuie felicitat pentru o cariera in care poate merita mai mult, chiar daca a jucat la rivalele rapidului

Vezi toate comentariile (11)
Comentează