FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

OFICIAL Dani Coman a anunțat transferul lui Mihai Răduț, internațional dorit de Dinamo, care a jucat la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 14:26

Astra a reușit să-l convingă pe Dan Alexa (39 de ani) să rămână la echipă și a anunțat transferul lui Mihai Răduț (29 de ani, mijlocaș).

„Dan Alexa va continua, după ce jucătorii și conducerea și-au dorit acest lucru. Ar fi fost păcat să renunțe după numai două jocuri.

Vor mai veni jucători, chiar azi am semnat cu doi fotbaliști, după-amiază vor fi la antrenament. Mihai Răduț e unul dintre ei, iar celălalt e un atacant venit din Franța”, a declarat Coman la Pro X.

„Internaţional al ţării noastre, ultima dată în Polonia, la Lech Poznan, Mihai Răduţ a semnat astăzi un contract valabil pentru două sezoane, alăturându-se lotului pregătit de Dan Alexa. Născut în 1990, mijlocaş polivalent, Răduţ completează campania de achiziţii a Astrei, iar venirea sa sperăm să reprezinte un atu important în acest sezon”  comunicatul clubului Astra

radut

Mihai Răduț a ales Astra în detrimentul lui Dinamo

Răduț, ultima dată la Lech Poznan, a semnat în cele din urmă cu gruparea giurgiuveană. În ultimele luni, fotbalistul a fost dorit insistent de Dinamo, însă cele două părți nu au ajuns la o înțelegere din cauza factorului financiar.

Fotbalistul a evoluat de-a lungul carierei pentru juniorii lui Sporting, Curtea de Argeș, FCSB, Pandurii Târgu Jiu, Hatta Club și Lech Poznan.

15 goluri și 17 pase decisive are Răduț în 157 de meciuri în Liga 1

350.000 €este cota de piață a lui Răduț, conform Transfermarkt

Citește și:

EXCLUSIV Știm ce a făcut Gabi Tamaș în ziua în care a fost dat dispărut de Hapoel Haifa! » Anamaria Prodan și Dan Alexa, implicați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Iulie 2019, 16:33

Eu nu știu cum face de-i ademenește Niculaie la sărăcia lui de club! Ce fel de Kaa are pe la echipă, de le cântă și descântă!

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  23 Iulie 2019, 15:36

O avea bani de benzina ??? Parca il vedem combinat cu smardoaica lu alexa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează