FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Dani Coman le-a refuzat pe FCSB, Dinamo și Craiova: „Becali mi-a zis: «Băi, tată, greșești»”

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu
Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2020 12:24

Dani Coman (41 de ani), actualul președinte al celor de la Astra Giurgiu, a vorbit la GSP Live despre ofertele primite din Liga 1, de la echipe precum FCSB, Craiova sau Dinamo, și a dezvăluit o discuție pe care a avut-o cu Gigi Becali.

Coman este președintele Astrei Giurgiu din 2015, de când s-a retras din activitatea fotbalistică la același club. Cu el ca președinte, Astra a cucerit un trofeu de campioană a Ligii 1 și o calificare în primăvara Europa League. 

„Într-adevăr am avut discuții și cu Dinamo, și cu FCSB. Acum un an, un an și jumătate am avut o discuție cu domnul Becali. Îmi spunea să vin la FCSB, că acolo am tot ce îmi trebuie, toate condițiile, împreună cu MM. Mi-ar fi făcut mare plăcere să lucrez cu Mihai Stoica. În ciuda greșelilor pe care le-a făcut de-a lungul vieții, este un om de fotbal, eu îl apreciez. Chiar dacă nu a jucat la un nivel înalt, se pricepe la fotbal și poți învăța multe de la el. Cu Dinamo nu au fost discuții concrete. Au mai fost și alte oferte din țară”. 

VIDEO Dani Coman vorbește despre ofertele pe care le-a avut din Liga 1

Președintele Astrei a dezvăluit tot la GSP Live de ce a refuzat FCSB și discuția purtată cu Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor. 

„I-am explicat domnului Becali că nu am cum să vin niciodată, pentru că eu am ținut cu Rapidul de când eram copil. Și pentru că eu seara când pun capul pe pernă, pe partea stângă aud imnul Rapidului, când mă mut pe partea dreaptă văd galeria Rapidului. N-am cum să vin niciodată la FCSB. Mi-a spus «Băi, tată, greșești. Tu te pricepi la fotbal, meriți mai mult»”. 

Craiova este cel mai organizat club din România. Au un patron echilibrat în viața de zi cu zi, îl cunosc foarte bine, pot să zic că suntem prieteni. Îl apreciez enorm de mult pentru modul cum vede fotbalul. Ne-am întâlnit de foarte multe ori și mereu vorbim despre fotbal. Chiar i-am zis să mai vorbim și despre alte lucruri, dar ajungem tot la fotbal. Nu am plecat pentru că mă simt foarte bine la Astra, chiar dacă sunt probleme” -Dani Coman la GSP Live

Citește și alte știri de la GSP Live:

Mărturie incredibilă în direct. Dani Coman admite că s-a bătut în lupte ilegale de tipul Fight Club: “Mi-e rușine de unele lucruri făcute în viață. Alexa era promoterul meu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  04 Iunie 2020, 22:54

Bn

1391972634181505
Adrian Popescu  •  04 Iunie 2020, 19:42

Dani Coman finul lui Răzvan Lucescu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează