FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC BRAŞOV

Dani Coman, apt de joc: "Simt că pot evolua cu Vasluiul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Refăcut după accidentarea la genunchi, Dani Coman vorbeşte despre duelul cu FC Vaslui şi spune că este convins că "naţionala" României se va califica la Euro 2012.

"Sunt apt din punct de vedere medical şi simt că pot juca în meciul cu FC Vaslui, dar nu eu decid, ci antrenorul. Acum încercăm să ne revenim după jocul de la Ploieşti.

Eu cred că avem şanse să ne îndeplinim obiectivele. Nu e o tragedie, mai sunt 15 meciuri de jucat în campionat, plus cele din Cupă şi nu este nimic pierdut, pentru că multe se mai pot întâmpla", a spus Dani Coman.

"Echipa naţională este nouă, în reconstrucţie, dar eu am încrede în băieţi, în staful tehnic, şi în special în Răzvan Lucescu. Sunt sigur că ne vom califica la Euro 2012.

Toate meciurile pe care urmează să le disputăm trebuie să le jucăm la victorie, pentru a avea un moral bun. Trebuie să învingem şi diseară", a adăugat portarul braşovenilor.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (1)
vlad_stegar
vlad_stegar  •  08 Martie 2010, 19:42

La cum a jucat Vasluiul suntem cu un picior in finala Cupei ! Bine ai revenit Dani !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează