FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dani Coman dă în toată lumea: "Jucătorii să nu mai caute pretexte ieftine!" » În ce condiții ar trebui să plece Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2016 19:40

Situația de la Astra se înrăutățește pe zi ce trece, iar perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare pentru echipa care, cu doar cinci luni în urmă, sărbătorea primul titlu din istorie.

Dani Coman a vorbit despre situația actuală a Astrei și îi critică deschis pe jucătorii care s-au plâns în repetate rânduri de calitatea gazonului din Giurgiu:

"Eu sper ca în două săptămâni terenul să arate foarte bine, dar acestea nu sunt decât pretexte ieftine, care nu mai pot păcăli pe nimeni. Poți să joci și în vârf de munte, suntem echipa campioană și trebuie să câștigi, a declarat Dani Coman la Dolce Sport.

Președintele Astrei l-a luat în vizor și pe Marius Șumudică, pe care îl vede vinovat pentru situația dezastruoasă din clasament:

"Eu sper să înțeleagă că trebuie să redreseze această echipă. El a adus cea mai mare performanță a Astrei, dar tot cu el antrenor am ajuns în situația în care suntem. Ar fi păcat pentru viitorul lui să plece în acest moment. Dacă tot își dorește să plece, ar trebui să redreseze echipa, abia după să se gândească la altceva"

Astra Giurgiu este pe locul 12 în clasament, cu doar 12 puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  18 Octombrie 2016, 07:26

da, jucatorii au tupeu, vin sa-si ceara drepturile financiare, il tulbura pe coman !!

427951077389201
Mihai Tanase  •  18 Octombrie 2016, 06:57

Astra trebuia sa-l dea in judecata pe Sumudica , pentru ca datorita faptelor sale a lasat echipa fara antrenor , le-a creeat o imagine proasta si trebuia sa-l dea si afara imediat ce a aflat ca a pariat .Astra insa s-a complagut intro situatie ambigua si acum trage ponoasele .

brandremist
brandremist  •  17 Octombrie 2016, 21:56

*** și Coman ăsta! După ce că a vândut jucătorii Astrei de se smiorcăia Ninel pe la toate televiziunile că nu mai prinde play off-ul cu un așa lot dacă nu-i aduce alții (expiratul olandez nu se pune), după ce că nu-i plătește (chiar și atunci ei tot semnează amânarea plății salariilor ca nu cumva să fie depunctată Astra), după ce că a lăsat terenul ăla de izbeliște, acum bate din palme că vrea rezultate! Și nu orice rezultate: el vrea chiar în play-off că acolo-s bani de luat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează