FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - BRAŞOV 1-1

Dani Coman îi avertizează pe şefi: "Dacă vor să ne luptăm la titlu ar face bine să ne ducă pe Giuleşti"

Dani Coman
Dani Coman

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2011 23:56

Dani Coman a făcut un apel la patronul George Copos pentru a rezolva cît mai repede problema stadionului din Giuleşti, pentru că echipa nu va intra niciodată în lupta pentru titlu dacă va juca toate meciurile în deplasare. VEZI AICI REZUMATUL!

"Am avut un meci extrem de greu. E frustrant să jucăm în deplasare tot timpul, ar trebui să se facă eforturi mai mari ca să ne întoarcem acasă. Forţa noastră a scăzut mult! Încercăm să cîştigăm fiecare meci, dar şefii ar trebui să se gîndească bine dacă vor să intrăm în lupta pentru titlu.

Cine nu greşeşte? Chiar şi eu am făcut multe erori. Bozovici e unul din cei mai buni jucători ai noştri, azi doar a prins o zi mai proastă. O să-şi revină!", a spus Dani Coman la finalul meciului

Portarul rapidist a comentat şi posibilitatea ca Rapidul să-şi joace meciurile de pe teren propriu din Europa League pe stadionul rivalei Dinamo: "Aş prefera să joc oriunde în altă parte în ţară decît să joc pe Dinamo"

Dani Coman a avut un mesaj şi pentru fanii rapidişti, care i-au huiduit copios pe favoriţi pe finalul meciului din Regie: "Galeria Rapidului ar trebui să lase frustrările acasă, e urît să vi la meci şi să-ţi înjuri proprii jucători. Dacă tot plătesc bani, să-şi încurajeze echipa pînă la final".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (6)
manole1985
manole1985  •  12 Septembrie 2011, 01:51

mai lasati-l oameni buni si pe Dani Coman in pace ca joaca bine si constant mereu.Ca e predispus la accidentari e alta treaba,nu e vina lui.50% a fost meritului lui ca s-a ajuns in sferturi in Uefa in 2006 la ce a aparat cu Hamburg si Hertha. Si oricum ca si valoare e peste Bornescu sa fim sinceri.Nu o comite asa des ca el. FZR!

adarma
adarma  •  11 Septembrie 2011, 11:56

Si in GIULESTI Rapid o s-o comita! Atunci o sa fie mai jalnic.

tonirapid
tonirapid  •  11 Septembrie 2011, 11:41

Va bateti joc de noi ,sa va fie rusine ,nu meritati asa suporterii!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează