FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Dani Coman: "Încă nu mi-am făcut datoria faţă de Braşov, vreau să rămîn aici"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2009 00:00

Portarul echipei FC Braşov, Dănuţ Coman, a declarat la reunirea formaţiei braşovene, că îşi doreşte să rămână în continuare la gruparea braşoveană, pentru că nu simte că şi-a făcut datoria pentru aceasta.

"Revenim după o vacanţă scurtă, dar frumoasă, şi pot spune că mă gândesc doar la a face treabă bună cu FC Braşov. În ciuda tuturor speculaţiilor, am revenit la Braşov pentru că încă nu simt că mi-am făcut datoria faţă de această echipă. Vreau să ne pregătim bine şi să facem treabă bună. Eu sper din suflet să rămânem în aceeaşi formulă, să ne mai întărim puţin lotul şi împreună cu antrenorul care va veni, să ne fixăm nişte obiective pe care să ni le şi îndeplinim", a declarat Coman.

Dani Coman a mai adăugat că i s-a părut ciudată reunirea fără Răzvan Lucescu: "Recunosc, nu a fost uşor, ci ciudat fără Răzvan, omul care a creat această echipă, a format-o aşa frumos, iar acum ne reunim fără el. Este greu dar trebuie să mergem mai departe şi să ne facem cu toţii cât mai bine meseria".

Mediafax

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
 •  30 Iunie 2009, 00:29

DE FAPT, DANI COMAN AR FI TREBUIT SA DEA ALTA DECLARATIE: NU PLEC DE LA BRASOV PT CA NU MI-AM FACUT DATORIA FATA DE ECHIPA SI PENTRU CA NU AM OFERTE. LA FEL CUM ZICEA LUCESCU SENIOR IN 1986: CAND AM PLECAT EU DE LA ECHIPA NATIONALA SI AM FOST DAT AFARA ...

 •  29 Iunie 2009, 22:58

bravo Dani asa te vrem! stiam ca nu o sa ne parasesti pt catei! avem nevoie de tine pt a ne putea propune mai multe in sezonul viitor! FORZZA COMAN, FORZZA STEAGU

Vezi toate comentariile (2)
Comentează