FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Dani Coman: "Nu va fi un meci special cu Rapid, sper din tot sufletul ca Vasluiul să cîştige!"

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 noiembrie 2012 19:39

Portarul Vasluiului respectă perioada pe care a petrecut-o în Giuleşti, însă îşi doreşte enorm o victorie împotriva fostei sale echipe


-Un meci special cu Rapid?
-Un meci de campionat, pe care îl tratăm la fel ca şi celelalte. Nu este nimic special. Pentru mine a fost o perioadă frumoasă la Rapid, care a trecut, acum joc pentru FC Vaslui şi îmi doresc din tot sufletul ca echipa mea să cîştige.

-Ce impresie îţi lasă acum Rapid, un club cu multe frămîntări interne?
-Rapid nu trece prin cea mai bună perioadă, dar în componenţa lotului au jucători care pot face diferenţa în orice moment al jocului. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche şi să credem ca Rapid nu mai e ce a fost. E o echipă periculoasă, iar atunci cînd a avut nevoie de puncte le-a cîştigat pe toate. Trebuie să tratăm cu mare grijă meciul pentru a-l cîştiga.

-Se va desfiinţa Rapid, aşa cum se zvoneşte?
-Zvonuri că Rapid dispare auzim de cinci ani. Sînt convins că nimic nu se va întîmpla, că domnul Copos va rămîne proprietarul clubului mulţi ani de acum încolo.

-Vei juca împotriva Rapidului?
-Îmi doresc mult să joc şi să cîştig, dar am o accidentare care are timp să se refacă pînă la ora jocului. Nu m-am antrenat în această săptămînă. Voi încerca să joc.

-Va profita Vaslui de situaţia de la Rapid, pentru a cîştiga în sfîrşit un meci direct?
-Avem o echipă bună, cu jucători foarte buni, dar este o echipă relativ nouă, cu mulţi jucători nou veniţi la Vaslui. Trebuie răbdare pentru a se omogeniza lotul. Este o şansă în plus, dar Rapid rămîne o echipă periculoasă şi trebuie tratată cu maximă seriozitate. Alftel, vom avea probleme.

-Ai fost singurul integralist de la Vaslui în tur. Eşti mulţumit de evoluţia ta şi a echipei?
-Întotdeauna te gîndeşti că poţi face mai mult. Luînd fiecare meci în parte, putem spune că am avut şansa să acumulăm mai multe puncte. Vom încerca să acumulăm şi mai multe puncte în retur, pentru a ajunge acolo unde ne dorim cu toţii.

-Sînt şanse ca FC Vaslui să o mai ajungă pe Steaua?
-În fotbal se pot întîmpla multe lucruri, iar atît timp cît ai şanse matematice, e normal să lupţi pînă la ultimul meci. Important e să ne luptăm pentru ele, iar la final vom vedea unde ne situăm.

-Poate să obţină maximum de puncte din ultimele trei jocuri din acest an, ţinînd cont că veţi întîlni pe Rapid, Petrolul şi CFR, echipe care se bat pentru un loc de Europa?
-Şi noi avem acelaşi obiectiv. Şi noi avem un lot bun, avem mîndria noastră şi veţi vedea că ne vom lupta pentru fiecare punct în fiecare meci.

-Suporterii Rapidului propun o fuziune între Vaslui şi echipa giuleşteană. E posibil acest lucru?
-Sînt jucător de fotbal şi nu pot face astfel de afirmaţii. Domnul Porumboiu ştie cel mai bine ce va face. Domnul Copos, la fel. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru şi să cîştigăm.

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (3)
ravaneli9d
ravaneli9d  •  03 Decembrie 2012, 18:50

jeg de om coman asta asa va trebuie la galerie l-ti pupat undeva

max_24
max_24  •  30 Noiembrie 2012, 21:37

steaua mai poate fi ajunsa , pana la final mai e calke lunga FORTZA VASLUI FORTZA VASLUI FORTZA ROMANIA

andystar
andystar  •  30 Noiembrie 2012, 20:09

IN VISELE TALE COMAN MAI AJUNGETI STEAUA !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează