FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dani Coman s-a înţeles cu Anorthosis Famagusta: "Plec de la Rapid"

Dani Coman îşi ia la revedere de la suporterii Rapidului
Dani Coman îşi ia la revedere de la suporterii Rapidului

Articol de , - Publicat sambata, 07 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 iulie 2012 01:02

Coman s-a înţeles cu ciprioţii de la Anorthosis Famagusta şi se va alătura trupei conduse de Ronny Levy în cantonamentul din Austria.

Veste foarte proastă pentru Ioan Ovidiu Sabău cu doar două săptămîni înaintea debutului noului sezon din Liga 1. Dani Coman (33 ani) va pleca din Giuleşti şi va semna cu Anorthosis Famagusta! Goalkeeperul a fost dorit în ultimele luni de Ronny Levy, care în sfîrşit a reuşit să-l convingă să i se alăture la gruparea cipriotă.

Coman a confirmat aseară pentru Gazeta Sporturilor: "Da, voi pleca de la Rapid. Trebuia să fac o schimbare în cariera mea, iar acum este un moment foarte bun să mă alătur unei echipe foarte puternice din Cipru. Vom stabili toate detaliile în scurt timp".

Coleg cu Alexa şi cu Spadacio

"Robocop" nu este primul jucător transferat în această vară din Giuleşti în Cipru. Şi Dan Alexa s-a înţeles cu gruparea cipriotă pentru următorii 3 ani, în timp ce fostul rapidist Juliano Spadacio i s-a alăturat şi el la Anorthosis. Coman, care mai avea un an de contract cu giuleştenii, va semna un acord valabil pentru 2 sezoane şi va primi 350.000 de euro anual, plus o primă de instalare.

Mai caută un portar

În aceste condiţii, giuleştenii vor rămîne în lot doar cu Călin Albuţ, venit în această vară pentru a-l înlocui pe Coman cînd acesta este indisponibil, şi cu tînărul Drăghia, iar Sabău mai vrea un portar de valoare pentru a ataca noul sezon.

5 ani şi jumătate a jucat Coman în Giuleşti (2004, 2005-2008 şi 2010-2012), cîştigînd 3 trofee: două Cupe ale României (2006, 2007) şi o Supercupă (2007)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
birjovanu
birjovanu  •  08 Iulie 2012, 00:00

bine ca nu ai zis ca pleci in ultima zi cand va incepe campionatul,la ce sa ne asteptam acum,ce portar va gasi Rapidul pe ultima suta de metri,dar sa fie si bun?

sibianul20
sibianul20  •  07 Iulie 2012, 18:55

mult succes in continuare !

catzulinho
catzulinho  •  07 Iulie 2012, 16:34

Respect si sa-ti fie rusine, in acelasi timp ! Multumim enorm pt tot ce ai facut pt Rapid, pt devotament, pt toate paradele extraordinare din toate meciurile. Insa ii lipseste calmul si caracterul, este genul de om care poate tranti mucii in fasole pe ultima suta de metri, cand iti e lumea mai draga sau dimpotriva, cand o cearta nu e bine venita. Dani, unde ai vazut tu peluza, tribuna 100% formata din oameni culti ? E normal sa ne sara tandara si sa injuram, nu suntem toti din acelasi aluat, la faza de la Chiajna si de la Medias ai fost un fle de Becali: stiai cine esti, pers mediatizata etc si ai facut circ, nu vine Pancu sa ne atraga atentia ca nu ne comportam frumos si vii tu...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează