FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dani Coman, declarații curioase despre scandalul de dopaj: „Dacă domnul Becali le dă 500.000 euro jucătorilor de la CFR să-și facă vitamine, desființăm echipa?”

Dani Coman, președinte Astra Giurgiu +7   FOTO
Dani Coman, președinte Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 19:42 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 20:20

Dani Coman (41 de ani), președintele de la Astra, încearcă să delimiteze clubul giurgiuvean de ancheta în care sunt implicați fotbaliștii Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto.

În încercarea de a absolvi clubul de vinovăție, Dani Coman a venit cu un scenariu ipotetic extrem de curios, care lasă loc de interpretări: fie alte cluburi ar putea apela la aceleași practici pentru a elimina o rivală din calcule, fie cineva din afară a corupt jucătorii Astrei în scandalul de dopaj.

Dani Coman: „Poziția noastră este că nu suntem vinovați cu nimic”

„Deocamdată nu suntem parte a acestui proces, sunt doar jucătorii. Poziția noastră este că nu suntem vinovați cu nimic. Nu a fost o acțiune colectivă, nu suntem în culpă în ceea ce s-a întâmplat. Dacă mă gândesc bine acum (oftează adânc)... Aș putea să întreb și eu: domnul Becali, îl știm cu toții, e potent financiar și își permite aproape orice, nu? 

Mă gândesc la echipa CFR-ului, foarte bună, cu jucători cu experiență, dar care depășesc vârsta de 35 de ani. E adevărat? (oftează iar) Mulți dintre ei s-ar putea să mai joace jumătate de an, un an sau maximum doi. Ipotetic vorbind, dacă domnul Becali - sau Dani Coman sau oricine altcineva - se duce și le dă 500.000 euro la 3 jucători să își facă vitamine, păi, ce facem, desființăm CFR-ul, să poată lua și altcineva campionatul?”, a spus Dani Coman la emisiunea „Fotbal Club” de pe Digi Sport.

„Repet, nu a fost o acțiune colectivă, nu avem nicio implicare. Eu nu i-aș pune la zid pe cei 3, consider că sunt nevinovați. Chiar dacă ar fi greșit, a fost o greșeală nesemnificativă, copilărească”, a adăugat președintele giurgiuvenilor. 

Joi, 4 februarie, la sediul ANAD a avut loc un nou termen în scandalul de dopaj care a zguduit fotbalul românesc. Membrii comisiei nu au luat o decizie și au convocat o nouă ședință pe 18 februarie, după cum Cristian Balaj, președintele ANAD, a declarat.

VIDEO. Ce ar face Alex Ioniță dacă ar primi pedeapsa maximă din partea ANAD

Citește mai multe știri despre scandalul din Liga 1:

O nouă afacere pe axa FC Botoșani - FCSB » Gigi Becali: „A semnat băiatul, gata”

Fostul dinamovist Ivan Pesic s-a întors în Liga 1 » Echipa care l-a convins să semneze

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
remarque
remarque  •  06 Februarie 2021, 17:09
Postat de adrianciprian pe 06 Februarie 2021, 09:37

Ești neinformat, iar insinuările tale arată ori nepricepere ori rea voință. Fcsb a fost și este printre cele mai testate echipe din România, deoarece a jucat constant în cupele europene, acolo unde au fost testați deci, aberezi.

ai tu informatii ? Ca din ceea ce scrii, faci doar presupuneri. Realitatea nu este legata ce ceea ce vrei tu sa fie. Si mai usurel cu apelativele, ca nu ma cunosti si nici nu ai argumente. S-a facut test antidoping la meciul Dinamo-FCSB? Cine a fost testat? Care sunt rezultatele?

fane.inima.de.leu
fane.inima.de.leu  •  06 Februarie 2021, 11:30

Da o desfiintam! Alaturi de fc fcsb care se gazeaza prin fund si bea din pungute galbene. *** dar cine sa faca ordine??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sandi
sandi  •  06 Februarie 2021, 09:40

dupa discursul Domnului Coman iti dai seama ca sunt implicati si cei din club. numai teorii si scuze, plus ca minimalizeaza gravitatea foptelor spunand ca daaaa s au dupat da din greseala nesemnificativ:)))) Sa nu uitam ca in 2001 Domnul Coman era coleg la fc arges cu rica neaga dopat in acel an si prins. neaga nu a fost singurul prins de la fc arges deci nu era un caz singular existand posibilitatea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează