FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dani Coman şi-a reziliat contractul cu FC Braşov!

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2010 00:00

Portarul Dani Coman şi-a reziliat astăzi contractul pe cale amiabilă cu FC Braşov.

"Am reziliat contractul pe cale amiabilă, cu FC Braşov. Mă bucur că am ajuns la o înţelegere cu preşedintele Ioan Neculaie. Vreau să le mulţumesc coechipierilor, antrenorilor, preşedintelui Ioan Neculaie şi tuturor fanilor braşoveni, pentru ca m-am simţit foarte bine la această echipă.

Am rămas cu amintiri frumoase petrecute aici şi toată viaţa voi reveni cu plăcere în acest oraş. Le urez mult succes băieţilor în acest campionat“, a declarat Dani Coman, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
florinch
florinch  •  07 August 2010, 17:15

Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana lucrand la calculator?Nimic mai simplu:trimite un e-mail cu textul "LUCRU ACASA" la adresa: [email protected] si vei afla cum.

dannad_bv
dannad_bv  •  06 August 2010, 18:48

Bine ca a plecat . Luati-l voi la rapid ca-i tare bun .(meciul cu vasluiul+craiova+altele =...........nu stiu rezultatul ca da cu minus) Hai pa! Minca e mai bun.

antreprenor
antreprenor  •  06 August 2010, 15:44

ce sa caute asta in giulesti,doar niste copii prosti l-ar putea dori in giulesti,nu avem destui bani ca sa transferam un atacant iar unii plopisti il vor pe asta ca vezi doamne avem nevoie de 3 portari si doar 2 atacanti,asta pe langa faptul ca de la meciul cu sebia coman nu mai e portar

Vezi toate comentariile (19)
Comentează