FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 1-1

Daniel Bîrligea, frontal: „Avem VAR ca să-l ținem în debara?! Altă echipă primea două penalty-uri!”

Daniel Bîrligea acuză arbitrajul lui George Găman
Daniel Bîrligea acuză arbitrajul lui George Găman

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 22:28 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 23:46

CFR Cluj n-a scos decât un punct la Sfântu Gheorghe, din duelul cu Sepsi încheiat 1-1.

Daniel Bîrligea a venit foarte supărat în fața camerelor de luat vederi, la finalul meciului de la Sfântu Gheorghe. Supărat și pe jocul său, și din cauza faptului că CFR nu reușise decât o remiză, dar și pe arbitraj, el acuzând neprimirea unui penalty, în debutul partidei.

Cristi Balaj, ieșire devastatoare după egalul cu Sepsi: „Ce vrei?! Nu vă e rușine? Suntem în haită aici?”
Sepsi - CFR Cluj 1-1
Cristi Balaj, ieșire devastatoare după egalul cu Sepsi: „Ce vrei?! Nu vă e rușine? Suntem în haită aici?”

Daniel Bîrligea: „Mă atinge, este fault”

În minutul 3, Bârligea a trecut în viteză pe lângă portarul Niczuly, iar acesta l-a lovit cu mâna peste picior. Arbitrul George Găman n-a acordat penalty, dar atacantul clujean e categoric. „Păi, dacă se vede pe reluări ce să mai zic?! Avem VAR ca să-l ținem în debara?! Nu înțeleg de ce nu s-a dus să se uite (n.r. George Găman). Mă atinge, e fault”, a comentat Bîrligea.

El consideră că n-a primit lovitura de la 11 metri cuvenită pentru că a fost vorba de CFR: „Suntem în gura tuturor, dacă era altă echipă primea două penalty-uri”. Bîrligea nu s-a menajat nici pe sine.

Daniel Bîrligea: „Joc avem, jucători avem, puncte ne mai trebuie”

„Sunt supărat pe mine, nu am dat totul ca să ajut echipa, am încercat, dar n-am reușit. Echipa a jucat bine, câteodată nu e noroc, câteodată joacă și adversarii. Trebuie să muncim mai mult, să fim mai concentrați în fața porții, să dăm cât mai mult posibil, să aducem puncte.

Joc avem, jucători avem, puncte ne mai trebuie. Toată lumea s-a obișnuit să câștige CFR mereu, dar mai sunt și ani când nu merge”, a spus Bîrligea.

Criza de nervi a lui Cristi Balaj: „Ce vrei, Vassaras?”

La rându-i, Cristi Balaj, președintele lui CFR, a făcut o adevărată criză de nervi la Prima Sport, comentând faza penalty-ului. „Au fost lovituri de pedeapsă împotrivă pentru contacte mult mai puțin sancționabile. Portarul îi dă cu mâna dreaptă peste picior, îi împiedică deplasarea. Dă penalty! Pentru CFR nu dăm asemenea penalty-uri?! Ce facem?

Un egal care favorizează echipele cu care ne luptăm. Vorbeam despre alt meci. E clar cum îi dă cu brațele peste piciorul stâng. Așa am început noi meciul.Vassaras, ce dorești mai mult de atât? O să vii și o să spui că lui Bîrligea i s-au înmuiat genunchii.

Nu vă e rușine? Ce vrei, Vassaras?! Acolo, la Galați, n-a mai existat soft contact? Ce facem aici? Suntem în haită? Dacă greșește arbitrul, să greșească și cei de la camera VAR?! Înțeleg, Găman poate să nu vadă. Dar cei din camera VAR ce fac?”, a spus Balaj.

Ați mai putea citi:

Presiune pe Mutu! CFR Cluj se încurcă la Sf. Gheorghe și iese din lupta la titlu » Clasamentul ACUM în play-off

Anunț-șoc pe piața media din România » Televiziunea de sport se ÎNCHIDE după 18 ani! Ce se întâmplă cu angajații

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
gulliver86
gulliver86  •  30 Martie 2024, 19:27
Postat de Tikuletz pe 30 Martie 2024, 13:58

Omul are dreptate - au dat gol dintr-un corner precedat de un offside nesemnalizat. Din cate-mi aduc aminte, la un meci s-a dat faza inapoi pana la un fault la centrul terenului ca sa anuleze un gol. Cateodata se baga VAr-ul, acum nu s-a bagat - de data asta n-avea voie.

Ce treaba are una cu alta? Nu au luat gol din faza offsideului, nu e ca si cum nu au avut timp sa se pregateasca de corner. VAR-ul nu are cum sa intervina in astfel de faze. Oaida de la Rapid a luat rosu meciul trecut desi fusese fault pentru Rapid cateva secunde mai devreme.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  30 Martie 2024, 15:31

Publicați se pare articole și păreri doar de la fanii( aticii) ai " Alta Echipa " !

dumitru.serban
dumitru.serban  •  30 Martie 2024, 14:59
Postat de Cristib2009 pe 30 Martie 2024, 12:04

DUPA *** ITI DAI SEAMA CA BAIATUL ASTA ESTE ***...SE INTREABA DE V.A.R DAR UITA CATE CAMPIONATE A CASTIGAT CU AJUTORUL ARBITRILOR SI MAI ALES ALE *** DE BALAJ....

Campionat castigat cu VAR a fost al Farului, nu al lui CFR, ca pe CFR au furat-o anul trecut pe unde au prins-o. La foecare 2 mm se dadea inpotriva lor offside, iar la Rapid cand a cazut Dugandsic de langa Burca a fost comedia secolului. Iar anul asta Farul trebuia sa aiba vreo 20 de puncte in minus, pe cinstite. Ce playoff, ei trebuiau sa fie langa Dinamo si Botosani

Vezi toate comentariile (21)
Comentează