FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 4-1

De ce și-a pus Daniel Bîrligea mâinile în cap la golul cu FC Voluntari

CFR Cluj - FC Voluntari +28   FOTO
CFR Cluj - FC Voluntari

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 23:21 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 23:56

Daniel Bîrligea (23 de ani) a oferit o imagine rară când a deschis scorul în minutul 36 al meciului CFR Cluj – FC Voluntari, scor 4-1. Bîrligea și-a pus mâinile în cap și s-a bucurat ulterior când a văzut mingea în poartă.

La interviul de la finalul jocului, Bîrligea a explicat că și-a dorit să îi ofere o pasă de gol coechipierului său, Philip Otele. Când a văzut că execuția sa ratată s-a transformat într-un gol pe care nu și l-a propus, atacantul ocupantei locului 2 din Liga 1 și-a permis să se bucure pentru reușita sa.

Daniel Bîrligea, sincer cu privire la golul său din CFR - Voluntari

De ce și-a pus Daniel Bîrligea mâinile în cap la golul cu FC Voluntari

„A fost ok seara asta, chiar am vrut să câștigăm și am dat totul pe teren, și cred că s-a văzut asta. Meciul a fost ok, vedem la următoarele, momentan ne dorim să câștigăm fiecare meci.

(n.r.- despre faptul că și-a pus mâinile în cap la golul său) Voiam să fiu un pic altruist cu colegul meu și să-i pasez. 

(n.r. dacă s-a supărat că n-a pasat) Da, a fost fracțiunea aia, am vrut să dau pasă și nu am văzut că intră. După am văzut că intră și am rămas cu mâinile așa... Important e că a fost gol. Suntem fericiți!”, a explicat Daniel Bîrligea, la finalul partidei câștigate de „feroviari” în fața ilfovenilor, la Orange Sport.

CFR Cluj - FC Voluntari
CFR Cluj - FC Voluntari
CFR Cluj - FC Voluntari
CFR Cluj - FC Voluntari
CFR Cluj - FC Voluntari
+24 FOTO

CFR - Voluntari 4-1, debut perfect pentru Mutu

CFR Cluj a câștigat cu FC Voluntari, scor 4-1, în etapa #23 din Liga 1. Adrian Mutu a debutat cu dreptul pe banca ardelenilor. Echipa din Gruia a rămas la 11 puncte în spatele liderului FCSB și e pe locul doi în campionat.

Împinsă de Rapid pe 3, ca urmare a umilinței de la Botoșani (0-1), când s-a încurcat cu „lanterna" Ligii 1, CFR Cluj avea azi șansa unui restart. Cu antrenor nou, în sfârșit, Adrian Mutu a ajuns pe banca prietenului Nelu Varga, cu Ciprian Deac iar titular și căpitan, după un lung exil pe bancă provocat de Andrea Mandorlini.

Golurile partidei au fost marcate de către Bîrligea (36’), Otele (62’), Tachtsidis (64’) și Michael (74’) pentru învingători. Nemec (43’) a înscris golul de onoare pentru învinși.

Ardelenii urcă iar pe doi, profitând de "oboseala" adversarilor, care au contat o oră, după care au căzut, inexplicabil. Fusese la fel și în tur, tot 4-1 pentru fosta campioană, iar ilfovenii rămân în continuare în zona fierbinte a clasamentului.

VIDEO Nu s-a văzut la TV » Primul lucru pe care l-a făcut Adrian Mutu după CFR Cluj - Voluntari

Ciprian Deac, după ce a dat 3 pase de gol: „Nu mă gândesc la locul doi”
CFR CLUJ - VOLUNTARI
Ciprian Deac, după ce a dat 3 pase de gol: „Nu mă gândesc la locul doi”
Ce a declarat Adrian Mutu după debutul la CFR Cluj: „Ne gândim la titlu”
CFR CLUJ - VOLUNTARI 4-1
Ce a declarat Adrian Mutu după debutul la CFR Cluj: „Ne gândim la titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Delia29
Delia29  •  30 Ianuarie 2024, 09:33

I-a dat un efect interesant, de aceea a intrat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează