FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV „Divorț” prematur în SuperLigă: a semnat rezilierea la 3 săptămâni după ce fusese prezentat!

Daniel Celea, în dreapta, în echipamentul Oțelului // sursă foto: SC Oțelul Galați
Daniel Celea, în dreapta, în echipamentul Oțelului // sursă foto: SC Oțelul Galați

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 10:49 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 12:03

Fundașul central Daniel Celea (27 de ani) s-a despărțit de Oțelul Galați la mai puțin de o lună de la momentul prezentării oficiale.

Prezentat oficial pe 9 iunie ca jucător al Oțelului, stoperul care a retrogradat alături de Chindia a semnat în cantonamentul din Austria rezilierea contractului pe un an pe care-l avea cu gălățenii, act care nu fusese încă înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal.

Contactat de GSP.ro, Daniel Celea a explicat ce a condus la ruptură.

Șoc la un club european uriaș! Toată lumea e de vânzare pentru a acoperi datoriile: „Au sunat deja jumătate din Europa”
SITUAȚIE
Șoc la un club european uriaș! Toată lumea e de vânzare pentru a acoperi datoriile: „Au sunat deja jumătate din Europa”

La nici o lună de la prezentare, Daniel Celea pleacă de la Oțelul Galați

„Am decis de comun acord cu cei din conducere să reziliez contractul pentru că nu mă simțeam în mediul meu și nu aș fi putut să ajung la potențialul maxim pentru a ajuta echipa.

A fost dorința mea să plec și le mulțumesc că au fost de acord cu cerința mea. Nu știu ce voi face, timpul este scurt, dar cu siguranță voi semna cu o altă echipă. Aștept oferte, demarăm discuții si voi vedea ce voi alege”, a declarat Celea pentru GSP.

În sezonul recent încheiat, Celea a bifat 34 de meciuri în SuperLigă pentru Chindia Târgoviște, în care a marcat de două ori.

Fundașul este cotat la 600.000 de euro pe portalul de specialitate Transfermarkt.

De-a lungul carierei, Daniel Celea a mai evoluat la ACSO Filiași, Roșiori, Pandurii, UTA, Mioveni, Sepsi și Lodz (Polonia).

Egal in amical cu Celea titular

Oțelul Galați a remizat, scor 2-2 (1-0), în a doua partidă de verificare din cantonamentul din Austria, în compania formației FC Polissya Zhytomyr 2-2, din prima ligă a Ucrainei. Golurile gălățenilor au fost marcate de Vasile Jardan și Ionuț Neagu.

Dorinel Munteanu a început jocul în următoarea formulă: Stoian – Nedelea, Ghiocel (C), Celea, Zhelev – Jardan, Cisotti, Lopez – Pop, Fatai, Bodișteanu.

Au mai evoluat: Păun, Nedelea, Yabre, Adăscăliței, Panait, Zivulic, Neagu, Gaitan, Ursu, Gorovei, Dimitrov.

În următorul joc de pregătire, oțelarii vor întâlni NK Maribor, din prima ligă din Slovenia, formație ce a terminat pe locul 3 și va participa în preliminariile Conference League. Partida va avea loc duminică, 2 iulie.

Mai multe știri din SuperLigă: 

E oficial: Debeljuh a schimbat echipa după 3 ani la CFR Cluj!

Alexandru Mitriță s-a întors cu planuri mari la Craiova: „Sunt mult schimbat față de acum 4 ani!” + ce spune despre „trădarea” lui Băluță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Mosgerila
Mosgerila  •  01 Iulie 2023, 16:28
Postat de arnautull pe 01 Iulie 2023, 15:00

Eu am auzit ca a plecat suparat, i-a baut Dorinel after shave-ul :)))

Dar tu ai vreo informație de spui ce crezi ...ai vrea sa fii sub comanda "papagalului motat "și sa fii lustruit sa devii cineva în lumea asta a voastră plina de bibelouri si mofturosi ingamfati...tu crezi ca performanta se face cu mangaieli, atingeri suave și dulcegării...de asta o sa urmărim mult timp de acuma multe din fenomenele sportive la tv și sa susținem sportivi din alte tari ca noi ii blamam pe cei de la care încă mai avem ceva de învățat și nu orice, temele pentru a performa sa devii un atlet disciplinat, cu reușite și respectat...or sa se ducă și generația asta de balcanici cum spui tu și o sa rămâneți între voi ăștia cu LGBTul sa va in'cur'ajati unii pe alții...nu mai suportam sa excelam ca nu ne convine condițiile, la fel ca la gimnastica ia-ți blamat modul de pregătire a lui Belu cu Bitang și acuma o plătiți pe Cruduta sau Tonciu pe only sa priviți cum face capra sau sta pe bârnă...mie scârbă de ce va urma cu cei capre gapndesc ca tine, de fapt punem lacătul iar tu poți sa stingi lumina care ai aprinso!

lucian_85
lucian_85  •  01 Iulie 2023, 15:47

Hai la Poli. Ce sa facă la găleți? Buna decizie.

mihai_capraru
mihai_capraru  •  01 Iulie 2023, 15:46
Postat de cris210 pe 01 Iulie 2023, 12:20

Plâgăciosul mic a fugit de efort.

Ai vreo informatie despre motiv? Daca da, imi cer scuze ca te contrazic. Eu cred ca nu suporta sa fie injurat de "papagalul motzat", e un jucator cu personalitate si nu accepta tratamente balcanice. Asemenea atitudini ca ale lui Grozavu, Dorinel, Tadici la handbal si altii trebuie sa dispara. Tie ti-ar conveni sa fii injurat la munca de seful tau pentru orice?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează