FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Daniel Niculae confirmă interesul pentru rivalul din Liga 1: „Are execuții extraordinare, ar aduce un plus!”

Daniel Niculae (40 de ani), președintele Rapidului, a reunoscut că Gheorghe Grozav (32 de ani), mijlocașul Petrolului, este un fotbalist interesant pentru următoarea perioadă de mercato. +9   FOTO
Daniel Niculae (40 de ani), președintele Rapidului, a reunoscut că Gheorghe Grozav (32 de ani), mijlocașul Petrolului, este un fotbalist interesant pentru următoarea perioadă de mercato.

Articol de , - Publicat joi, 22 decembrie 2022 17:50 / Actualizat joi, 22 decembrie 2022 19:37

Daniel Niculae (40 de ani), președintele Rapidului, a reunoscut că Gheorghe Grozav (32 de ani), mijlocașul Petrolului, este un fotbalist interesant pentru următoarea perioadă de mercato. 

Rapidul o ține dintr-o sărbătoare în alta. Astăzi, familia giuleșteană a inaugurat magazinul din cadrul stadionului. În timpul declarațiilor oferite de Daniel Niculae, Dan Șucu și Victor Angelescu a fost abordată și tema transferurilor. 

LPF a programat prima etapă din 2023 » Când se joacă Farul - CFR Cluj, derby-ul pentru locul 1
etapa #22
LPF a programat prima etapă din 2023 » Când se joacă Farul - CFR Cluj, derby-ul pentru locul 1

VIDEO. Rapid, interesată de Gicu Grozav

Gheorghe Grozav, mijlocașul celor de la Petrolul, se află pe lista giuleștenilor. Soția fotbalistului, Sorina Grozav, evoluează la echipa de handbal feminin a Rapidului.

„Este un jucător foarte important, am fost colegi la echipa națională. S-ar reîntregi familia Grozav la Rapid. Este un jucător cu execuții extraordinare, dar vom vedea. E un jucător cu calități, ar aduce un plus la orice echipă!”, a spus Daniel Niculae. 

„Bugetul îl avem stabilit de la începutul anului. Preconizam să fim sus, suntem în grafic. O să aduce în jur de doi jucători. Vedem când putem să îi rezolvăm. Eu, domnul Șucu, Daniel, Adi, toți stabilim. Cam atât am decis că vrem acum”, a completat și Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului. 

+5 FOTO

Mai avem programat magazinul din Gara de Nord, apoi pas cu pas. Cel mai mare cadou pe care putem să îl facem suporterilor rapidiști este un club serios, care să îi facă fericiți
- Dan Șucu

E singurul din România, arată foarte bine. Sunt impresionat de ce am făcut aici. E foarte frumos pentru rapidiști. Eu iau deja brelocul cu Săpunaru, l-am văzut
- Victor Angelescu

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Dinamo e bună de plată » Suma pe care trebuie să o primească Rednic după ce a câștigat la apel

ANALIZĂ Are Boloca motive să fie supărat pe Iordănescu? Ce s-a întâmplat la cele 4 meciuri la care a fost convocat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  23 Decembrie 2022, 11:47

Brandul "RAPID" se raspandeste, tot mai mult ; speram sa-i vedem cat mai curand in Europa; mi-ar aduce aminte de celebrele meciuri cand erau "EUFANTASTICI", cu Dani Coman, C-tin, Rada, Buga, Nico, Malda, etc ... SUCCES SI HAI ODATA IN EUROPA, RAPIDULEEEEEE!!!!!

Normal
Normal  •  23 Decembrie 2022, 07:53

Rapidul se misca rapid ! Felicitari !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează