FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - OŢELUL 2-0

Daniel Niculae despre problemele ofensive ale Rapidului: ”Dacă nu ataci, nici Carlos Tevez nu e bun!”

Articol de - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 martie 2015 21:18

Daniel Niculae crede că nu vîrful i-a lipsit Rapidului în etapele trecute, ci lipsa de iniţiativă


- Daniel, cum a fost jocul?
- Ştiam că e un meci de şase puncte, aşa cum calculăm cînd întîlnim o contracandidată la salvare. Oţelul n-a jucat rău în acest retur, e cu atît mai bine că am cîştigat.

- Aţi depăşit criza din ofensivă?
- N-a fost o criză, doar că nu ne cream ocazii. La Astra am avut şansa de a marca doar din auturi şi din pase lungi. Aşa e foarte greu, poţi să-l aduci şi pe Tevez, că tot nu dă gol!

- A fost altfel cu Oţelul?
- Azi am jucat mai bine, am atacat mai mult. Avem nevoie să lucrăm şi cu mingea mai mult în această pauză de două săptămîni.

- Cu golul marcat i-ai transmis patronului Moraru că nu mai e nevoie de un vîrf nou?
- Eu nu transmit nimic. Eu am zis de la început că am venit la Rapid să dau o mînă de ajutor şi accept şi să fiu rezervă, nu-i nici o problemă. Recunosc că nu sînt la un nivel bun din punct de vedere fizic, sper să ajung la 80 sau 90 la sută după pauza aceasta.


"Pînă acum am cîştigat din experienţă şi din aşezarea stabilită de domnul Pustai. E nevoie să progresăm şi să batem la U Cluj, etapa viitoare!"
Daniel Niculae, atacant Rapid

"Pancu a zis că ori e primul căpitan, ori deloc, de aceea a refuzat banderola cînd am ieşit eu de pe teren. Îl înţeleg, e printre cei mai mari din istoria Rapidului"
Daniel Niculae, atacant Rapid

"Trebuie convocată o Adunare Generală şi schimbată regula, să nu mai cadă şase echipe! Distrugem fotbalul românesc, o să fim de rîsul lumii, vom merge în Europa cu echipe care participă în play-out!"
Cristian Munteanu, team-manager Oţelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
altona
altona  •  25 Martie 2015, 09:40
Postat de ochi_ager pe 24 Martie 2015, 22:58

Ratarea titlului? Ha-ha! Vise, vise... Asta și rămânerea FC Rapid B în A sunt două chestii imposibile. Din nefericire pentru steliști, Becali n-o să renunțe la singurul lucru care-i aduce notorietate și bani. Tu dă-i înainte cu profețiile, că văd că nu se îndeplinesc. :-)

"Becali n-o să renunțe la singurul lucru care-i aduce notorietate și bani. " Corect. Va renunta la acel lucru atunci cind nu ii va mai aduce bani. Este mare lucru sa iesi din cantonament in iunie in loc de septembrie.

ochi_ager
ochi_ager  •  24 Martie 2015, 22:58

Ratarea titlului? Ha-ha! Vise, vise... Asta și rămânerea FC Rapid B în A sunt două chestii imposibile. Din nefericire pentru steliști, Becali n-o să renunțe la singurul lucru care-i aduce notorietate și bani. Tu dă-i înainte cu profețiile, că văd că nu se îndeplinesc. :-)

altona
altona  •  24 Martie 2015, 21:43
Postat de ochi_ager pe 23 Martie 2015, 08:34

Păi, dacă ați mai fost și vă place, de ce nu rămâneți acolo, unde vă e locul? De pierdut titlul nu se poate.Chiar cu Gâlcă pe bancă și Chipciu în teren. Pentru asta nu trebuie să-țicumperi ochelari. E evident... Dacă bate ASA în Giulești? Nu știu, la tine-i ghiocul. Dar, de ce ai sărit tu peste meciul de la Cluj?... Oricum, după calculele profesorului, mai rămân de făcut 19 puncte în cele 11 etape rămase. Adică 6 victorii și un egal. Sau 4 victorii și 7 remize, neînvinși. Floare la ureche, nu?

"Păi, dacă ați mai fost și vă place, de ce nu rămâneți acolo, unde vă e locul?" N-am spus nicaieri ca ne place sau ca acolo ne-ar fi locul. Miine ai sa-i spui lui Ticu Dumitrescu ca ar fi bine sa se intorca la Zarca Aiudului pentru ca acolo ii este locul si a inceput sa-i placa. Este o dovada de nesimtire. Am spus doar ca am mai fost in B si nu ne sperie vreo retrogradare. Cit privese titlul, vzi ca Hrebe a iesit devreme din cantonament si a povestit ca Zupremul ar fi dispus -oficial- sa renunte la echipa daca nu aduce profit.Adica daca nu se califica in grupele CL. O eventul ratare a play-off r putea avea loc in august. Ratarea titlului ar putea avea loc in mai. Trei luni de

Vezi toate comentariile (7)
Comentează