FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Daniel Oprița se felicită că a părăsit Steaua: "Mi-a fost rușine să-l refuz pe Rădoi, dar am luat decizia bună!"

Daniel Oprița a fost, anul trecut, secundul lui Rădoi la Steaua pentru două săptămâni
Daniel Oprița a fost, anul trecut, secundul lui Rădoi la Steaua pentru două săptămâni

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2016 00:00

Daniel Oprița, 35 de ani, se felicită că a părăsit Steaua pentru a merge la Juventus București, echipă pe care a luat-o din Liga a 3-a, iar acum a transformat-o în principala favorită la promovarea în Liga 1.

- Daniel, Juventus e lider autoritar după 12 etape, te așteptai la un asemenea parcurs?
- Într-o oarecare măsură, da. Poate că nu mă așteptam să am după 12 meciuri 6 puncte peste locul 3, dar mă așteptam să fim printre primele echipe. Știam că lotul pe care îl am la dispoziție este destul de valoros.

- 10 victorii în 12 etape este un bilanț excelent pentru o nou-promovată.
- Chiar este, dar trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că am avut meciurile cu formațiile mai puțin valoroase din campionat. Abia de acum urmează testele grele. Nu spun că a fost ușor până acum, dar așteptăm să vedem cum ieșim din meciurile tari și ne gândim și la promovare.

- Își permite Juventus un buget care să-i asigure un parcurs onorabil în Liga 1?
- Asta nu știu să vă spun. Șefii știu mai bine, dar eu cred că ne putem descurca destul de bine. Vor veni și niște bani din drepturile TV, iar cu câteva transferuri chiar consider că nu ne facem de râs.

- Puțini se așteptau ca Juventus să joace atât de bine și în Liga a 2-a, mai ales că au venit puțini jucători.
- Așa este! Am ales să nu schimb mult echipa, pentru că avem jucători destul de buni. Am adus foarte puțini oameni, pe salarii foarte mici. Să vă zic și rețeta. Le-am promis tuturor salarii mai mici, dar care să se plătească la timp. La noi nu sunt întârzieri nici la salarii, nici la prime, chiar dacă sunt mai mici. Dar totul e la zi. Contează mult asta! Nu cred că sunt multe echipe care se pot lăuda cu asta, deși noi nu avem cel mai mare buget din campionat.

- Sezonul trecut l-ai început la Steaua, ca secund al lui Mirel Rădoi. Te feliciți pentru faptul că ai plecat "principal" la Juventus?
- Chiar da! Eu asta mi-am dorit mereu. Atunci nu am putut să refuz. Erau discuții cu Mirel Rădoi de mult timp, îi promisesem că merg să-l ajut la Steaua. Mi-a fost rușine să-l refuz. Îți zic sincer. Dar eu mereu mi-am dorit să fiu principal. Ăsta e țelul meu. Cred că am ales corect!

3goluri a încasat Juventus în primele 12 etape din Liga a 2-a

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close