FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Pancu a dat cu subsemnatul în faţa judecătorului, la Iaşi

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 19:16

Atacantul Rapidului a fost prezent astăzi la Judecătoria Iaşi, pentru a asista la un nou termen din dosarul în care este acuzat că a condus băut.

Pentru fotbalistul de 33 de ani problemele nu s-au încheiat, el fiind nevoit să se întoarcă în faţa judecătorului, pentru că martorul său cheie nu a fost astăzi prezent la proces.

Daniel Pancu a fost trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului. Conform anchetatorilor, în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2008, în jurul orei 1.20, Pancu se afla la volanul unei maşini care rula în zona Nicolina şi a fost oprit de un echipaj după ce a intrat pe o stradă cu "Accesul interzis".

Poliţiştii au menţionat că Pancu a fost testat după aproape o oră cu aparatul etilotest şi a reieşit că avea o alcoolemie de 1,36 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. După preluarea probelor biologice, acesta avea o alcoolemie de 2,30 grame la mie în sânge.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
vvalentin85
vvalentin85  •  17 Iunie 2011, 14:40

Stelistilor, ati uitat cine v-a dat o boaba la voi acasa. :)) Acum ii doriti raul :)) Va dati voi oameni cinstiti, ca mor oameni nevinovati, ca nu stiu ce... Dar cand veniti la stadion si va luati la bataie si dati in oameni nevinovati, atunci cum mai e ? Va spun eu ca, de fapt, fierbe sangele in voi de furie, de asta il vorbiti de rau pe Pancu. :))

praliko1
praliko1  •  17 Iunie 2011, 08:25

alcolistul asta va batut la voi in paragina aia 1 boabaaaaa PANCUUUUU sai sugeti pixu da

steaua.gsp
steaua.gsp  •  16 Iunie 2011, 22:50

asa mor oameni nevinovati din cauza acestor alcolisti nenorociti care se urca bauti la volan 10 ani de inchisoare trebuia sa-i dea

Vezi toate comentariile (4)
Comentează