FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Pancu despre picajul Rapidului: „I-au prins nepregătiţi”. Dan Șucu reacționează

Daniel Pancu/ foto: Crisit Preda (GSP)
Daniel Pancu/ foto: Crisit Preda (GSP)

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2023 16:40 / Actualizat marti, 26 decembrie 2023 17:28

Selecționerul reprezentativei U21 a României, Daniel Pancu, fost jucător și antrenor al Rapidului, susține că accidentările și nivelul valoric scăzut al băncii de rezerve sunt de vină pentru regresul giuleștenilor. Acționarul Dan Șucu a reacționat cu trei achiziții pentru atac: Hasani, Burmaz și Krasniqi.

Rapid a încheiat anul cu 6 meciuri fără victorie în Superliga, între care două eșecuri. Și a coborât pe locul 4 în clasament, la 11 puncte de FCSB.

Dan Șucu a anunțat transferul iernii de la rivala din Superligă: „Bine ai venit în Giulești!”
Rapid
Dan Șucu a anunțat transferul iernii de la rivala din Superligă: „Bine ai venit în Giulești!”

Daniel Pancu consideră că accidentările i-au prins nepregătiți pe giuleșteni

Fost jucător și antrenor al giuleștenilor, Daniel Pancu știe care-i explicația declinului. „Cele 2-3 accidentări i-au prins nepregătiţi şi le-au burversat toată starea aia de spirit, toată emulaţia, tot jocul ăla spectaculos.

Rapid, o lună, o lună şi jumătate, a prestat cel mai bun fotbal din România. Era o diferenţă între Rapid şi restul echipelor. Două accidentări şi s-a bulversat totul”, a comentat selecționerul reprezentivei Under 21 a României la Orangesport.

Dan Șucu a reacționat cu trei transferuri, toate pentru atac

„Pancone” se referă, evident, la leziunile suferite de Emmers, Petrila și Rrahmani, ale căror indisponibilități i-au costat pe rapidiști și pentru că „rezervele nu sunt în niciun caz la nivelul titularilor. Și-au dat seama acum”.

Finanțatorul Dan Șucu a și reacționat pe finalul acestui an cu trei achiziții: Florent Hasani, de la KF Tirana, Borisav Burmaz, de la Vozdovac, și, de ultimă oră, Ermal Krasniqi, de la rivala CFR Cluj. Toți oameni de atac! 

1,7 milioanede euro a cheltuit Dan Șucu pentru a-i achiziționa pe Florent Hasani (300.000 euro), Borisav Burmaz (400.000 euro) și Ermal Krasniqi (1 milion euro)

Mai puteți citi:

După Djokovic și Rotariu, Dinamo mai vrea un jucător de la FCSB » Ar fi pornit deja negocierile

Iubita lui Drăgușin, apariție incendiară în jacuzzi » Cum s-au fotografiat cei doi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează