FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nu-l menajează pe Todoran: „La FCSB ești antrenor onorific!”

FCSB a remizat cu UTA // FOTO: Alexandra Fechete +25   FOTO
FCSB a remizat cu UTA // FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 16:57 / Actualizat luni, 02 august 2021 17:45

FCSB continuă forma slabă din acest start din sezon, iar duminică a remizat cu UTA, 1-1, după un meci în care echipa roș-albastră a dezamăgit din nou.

În prima repriză a partidei de la Arad, FCSB a surprins după ce a făcut trei schimbări, în minutul 34.

Daniel Pancu, despre situația de la FCSB: „Acolo ești antrenor onorific”

Daniel Pancu a comentat situația de la FCSB și a vorbit despre postura în care se află acum antrenorul Dinu Todoran.

„Eşti antrenor onorific la FCSB! Cunoşti de la bun început în ce condiții te duci și semnezi. Un om acceptă să se ducă acolo, în condiţiile în care i se spune ce va face. 

Eu nu aş putea să merg acolo, în aceste condiții. 

Aici, cineva trebuie să accepte. Poate să oferteze pe altcineva şi se duce. Se găsesc antrenori care acceptă. Cele trei schimbări făcute cu UTA putem să spunem că au fost inspirate pentru că nu s-a pierdut meciul”, a spus Daniel Pancu la Look Sport.

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+21 FOTO

Reacție vehementă la pauza meciului UTA - FCSB: „Dacă Todoran nu demisionează, nu are niciun pic de respect!”

Șocat de schimbările timpurii făcute de FCSB, jurnalistul Remus Răureanu a spus că Dinu Todoran ar trebui să demisioneze, considerând că implicarea lui Gigi Becali a depășit limitele. Opinia lui Remus Răureanu a condus la un dialog amuzant cu fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu. 

  • Ilie Dumitrescu: „Cred că s-a cam pripit Todoran schimbându-l pe Cristea după o greșeală, o pasă către portar. În rest, trebuie să spunem că UTA a arătat foarte bine”.
  • Remus Răureanu: „Dacă Todoran nu demisionează după meciul acesta, înseamnă că nu are niciun pic de respect pentru meserie. Nu contează rezultatul, nu poți să accepți orice. Înțeleg nevoia de bani, de a avea o carieră, dar sunt limite!”
  • Ilie Dumitrescu: „Mă contrazici și pe mine, nu? (râde)
  • Remus Răureanu: „Nu poți face chiar orice pentru bani, pentru carieră, pentru CV. Poate se gândește că dacă se întâmplă să fie campion, prinde un contract în Arabia Saudită în liga a doua, se îmbogățește și își aranjează viața. Trebuie să existe o limită, nu poți accepta chiar orice. Becali calculează că sunt banii și clubul lui și face orice. Sună logic. Jucătorii știu unde merg și acceptă. Tu, ca antrenori, poți accepta în ideea că poate jonglezi cumva, că te furișezi. Dacă vezi că nu poți să te furișezi și că ești umilit în ultimul hal, renunță!

VIDEO Adrian Neaga: „Ionuț Vînă e cel mai bun transfer pe care putea să-l facă CSU Craiova”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ivan Mamut, soartă similară cu Zdenek Ondrasek la FCSB? „Nu se pliază, acolo trebuie altceva”

Gigi Becali s-a răzgândit! Nu-l mai vinde pe Moruțan: „Îl mai antrenăm, cu ovăz, cu grăunțe” + „Nu merită nici 3 milioane acum”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  02 August 2021, 20:18

Pancu a spus ce era de spus: schimbările au fost utile.

florar
florar  •  02 August 2021, 19:11

Raureanu cica vrea respect!!!!Raurene,ma asta este pleonasm!!!!Cititi articolul lui Raureanu cand Sumudica era dat la Becali!!!!!

gigi_pedala
gigi_pedala  •  02 August 2021, 19:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează