FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Pancu a dezvăluit ce s-a întâmplat când s-a întâlnit zilele trecute cu Florin Manea, omul cu care a avut o altercație dură: „Întotdeauna voi reacționa când știu că am dreptate”

Daniel Pancu (centru) și Florin Manea (stânga) au avut un conflict îndelungat +26   FOTO
Daniel Pancu (centru) și Florin Manea (stânga) au avut un conflict îndelungat

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 19:27

Daniel Pancu (42 de ani) este aproape de a prelua oficial funcția de președinte la Rapid. Fostul antrenor al giuleștenilor a refuzat să rezilieze acordul cu clubul, după ce a fost demis, și chiar a fost dispus să se împace și cu Florin Manea, oficialul cu care a avut o altercație fizică anul trecut. 

Din postura de președinte, Daniel Pancu va colabora din nou cu impresarul Florin Manea, oficial al clubului din Liga 2. Cei doi nu se aflau în cea mai bună relație până de curând, în ultimul an având mai multe schimburi publice de replici.

Recent, Daniel Pancu spunea despre Florin Manea că „A profitat de dezorganizarea din club” și că „Nu voi mai lucra cu astfel de specimene la cluburile la care voi mai activa”. Între timp, legenda Rapidului pare să se fi răzgândit.

„Ne-am pupat alaltăieri când ne-am întâlnit. Întotdeauna voi reacționa când știu că am dreptate. Lucrurile au fost puse la punct încă de atunci, cred că a înțeles și el că nu era normal să iasă în presă și să vorbească despre activitatea antrenorului. 

A înțeles și el acest lucru, din punctul meu de vedere lucrurile nu sunt șterse, dar a fost un moment 0. Sper să nu se mai întâmple pe viitor”, a spus Pancu la Realitatea Plus.

Daniel Pancu oferă motivele pentru care a refuzat să plece de la Rapid

„Era un lucru imposibil acum câteva săptămâni. Nici nu am vrut să aud, apoi la insistențele suporterilor, presiune mare, am început ușor, ușor să cedez. M-am consultat cu câteva persoane importante din viața mea fotbalistic, nea Giovanni și alți oameni importanți. Oameni importanți din istoria recentă a Rapidului nu sunt la club. 

Lucrurile astea adunate m-au făcut să mă gândesc mai bine la posibilitatea, nu neapărat de a fi președinte, căci lucrurile sunt clare, din punct de vedere juridic, cunoștințele mele sunt spre zero. Aș fi unul mai aproape de teren, unul care să apere jucătorii, antrenorul, eu am simțit asta în ultimul timp”, a dezvăluit Pancu la Realitatea Plus.

Daniel Pancu: „Are legătură și aspectul financiar”

Întrebat de jurnalistul GSP Costin Ștucan dacă restanțele financiare pe care clubul le avea față de el au cântărit în luare deciziei, Pancu a recunoscut: „Are și asta legătură. Probabil clubul nu este într-o situația foarte bună din punct de vedere financiar. Cu toate astea, mi s-a promis că la începutul play-off-ului nu vor exista restanțe către jucători sau angajați. Într-o mică măsură a contat și acest aspect”.

VIDEO. Dezvăluiri de la „bătaia” dintre Pancu și Florin Manea: „L-a invocat pe tata care e mort și am explodat. Am avut o altercație mai dură”

GALERIE FOTO. Imagini recente cu stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

Citește mai multe știri despre Rapid:

Rapid se pregătește de play-off » Giuleștenii, testați pentru COVID-19

Adrian Mititelu acuză o diversiune care l-ar avea la bază pe Mihai Rotaru: „De ce tac?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  25 Mai 2020, 11:25
Postat de amicu pe 24 Mai 2020, 20:33

manea si burca trebuiau sa isi asume esecul transferurilor din iarna si sa plece. Dar ei sunt ca niste capuse in club si stau bine mersi

Capusa este tot clubul..

amicu
amicu  •  24 Mai 2020, 20:33

manea si burca trebuiau sa isi asume esecul transferurilor din iarna si sa plece. Dar ei sunt ca niste capuse in club si stau bine mersi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează