FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL

Daniel Pancu a surprins pe toată lumea: „Mulți vor zâmbi când vor auzi asta, dar eu așa gândesc”

FOTO: https://www.facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/
FOTO: https://www.facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/

Articol de - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 16:46 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 16:53

Antrenorul Politehnicii Iași, Daniel Pancu, a susținut astăzi o conferință de presă înainte de meciul cu Viitorul, de duminică.

  • Poli Iași – Viitorul se joacă duminică, 1 noiembrie, de la 18:00. Partida e liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și Digi Sport.

Pancu a vorbit despre situația de la echipa sa, care are cea mai slabă apărare din Liga 1, dar și despre problemele de la Viitorul, club afectat de coronavirus,

„E crunt când vezi câte goluri am primit! Pe de o parte, e un lucru normal. Am schimbat sistemul radical, nu am avut pregătire de vară, am avut accidentați. La noi și la Dinamo se simte cel mai tare schimbarea de antrenor Mulți vor zâmbi când vor auzi asta, dar eu mă gândesc la play-off. Asta e mentalitatea mea!.

La noi dacă lipsește un jucător, se simte. Viitorul e o uzină! Ei pot alinia trei echipe, absențele, chiar dacă sunt importante, nu se simt”, a spus Daniel Pancu.

 Cred că mi-am câștigat dreptul de a vorbi pe viață despre Rapid. Acum nu o fac, mă concentrez doar la Poli Iași. L-am dorit colaborator pe Adrian Iencsi, dar a avut alte planuri. Pe mine, dacă cineva mă refuză o dată, nu mai apelez la el

Ungaria a fost în situația noastră acum 20 de ani. Guvernanții ar trebui să se uite ce au făcut ungurii, dacă cineva de la noi e interesat de fotbalul românesc
- Daniel Pancu

VIDEO Pancu, despre revenirea la Poli Iași: „Am avut mai multe oferte, dar am refuzat tot când a venit această propunere”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV UPDATE Dinamo - Astra nu se mai joacă azi » Partida a fost reprogramată

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează