FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - HERMANNSTADT 2-0

„Poate unii au fost apăsați” » Discurs tăios după Rapid - Hermannstadt: „Suntem cam mici!”

Daniel Paraschiv +21   FOTO
Daniel Paraschiv

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 22:20 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 23:02

Daniel Paraschiv (24 de ani), atacantul lui Hermannstadt, titular în 0-2 cu Rapid, a fost autorul unui discurs dur la finalul partidei din Giulești.

„A fost vorba despre o lipsă de inspirație pe atac și inexactități care pe Giulești te costă”, a spus Daniel Paraschiv după fluierul final din Rapid - Hermannstadt.

Ulterior, atacantul cu 7 goluri în acest sezon a strecurat mai multe afirmații tăioase în discursul lui.

MM Stoica laudă un jucător de la Rapid: „Nu are cum să nu îți placă”
Rapid - Hermannstadt
MM Stoica laudă un jucător de la Rapid: „Nu are cum să nu îți placă”

Daniel Paraschiv, discurs tăios după Rapid - Hermannstadt

„Se putea mai mult, dar ne-a lipsit încrederea. Mi-aș dori să avem toți încrederea pe care o are Mister în noi. Face o muncă foarte bună, încearcă să ne motiveze înainte de fiecare meci, dar recepționăm destul de greșit mesajul.

Play-off-ul nu era chiar obiectivul propus, dar, clar, când ajungi acolo începi să ai așteptări. Suporterii, cei puțini, dar care vin la fiecare meci își doresc și ei. Acum suntem obligați să luptăm și mai mult la fiecare meci, încă poate fi îndeplinit acest obiectiv.

Ce poate fi mai frumos decât să joci într-o asemenea atmosferă? Poate unii au fost apăsați, dar eu nu, mi-a plăcut. Astea sunt meciurile mari. Dacă ne dorim play-off-ul, astfel de meciuri sunt de play-off. Din păcate, pare că deocamdată suntem un pic cam mici”, a afirmat Paraschiv la Prima Sport.

Vârful sibienilor a fost întrebat și despre șansele Rapidului la titlu.

„Rapid mi se pare capabilă să lupte la titlu, e o echipă în formă, are toate șansele cu acești spectatori extraordinari. Dacă prind o zi bună, pot bate orice echipă fără probleme”, a răspuns Paraschiv.

În urma rezultatului, Hermannstadt a rămas în afara locurilor de play-off. Petrolul, victorioasă astăzi cu Poli Iași, 2-1, a depășit-o. Ploieștenii au acum 35 de puncte, Hermannstadt a rămas la 34.

Citește și: 

Give me five! Rapid ajunge la cinci din cinci în 2024 și continuă să viseze la titlu » Cronica din Giulești + clasamentul actualizat din Superligă și notele GSP
Rapid - Hermannstadt 2-0
Give me five! Rapid ajunge la cinci din cinci în 2024 și continuă să viseze la titlu » Cronica din Giulești + clasamentul actualizat din Superligă și notele GSP
CTP, devastator cu Simona Halep: „Merită ce i se întâmplă” + „Probabil Ion Țiriac i-a dat acest sfat”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
CTP, devastator cu Simona Halep: „Merită ce i se întâmplă” + „Probabil Ion Țiriac i-a dat acest sfat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  17 Februarie 2024, 08:45

Te cred pe cuvânt ca sunteti mici, dupa ce ai luat medalia de campion cu CFR Cluj, te-ai dus la Hermanstadt ce-ai crezut ca e acolo?

zorrozabal
zorrozabal  •  17 Februarie 2024, 08:43

Da,sunteți cam mici!Sunteți doar sateliții fcsb-ului!Ați beneficiat de niște arbitraje scandaloase un intreg campionat-ca rezerva-ca sa iși completeze bașkanul din Pipera gașca de „aliați” in play off!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează