FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Daniel Stanciu a plecat de la Vaslui: "Era normal să fac asta după ce Şumudică şi Iordănescu au demisionat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 21:58

FC Vaslui s-a despărţit de Marius Şumudică în locul său fiind adus Viorel Hizo. După despărţirea de acesta, Adrian Porumboiu i-a reziliat contractul şi managerului, Daniel Stanciu.

Unul din principalele motive este faptul că Stanciu este cel care a insistat pentru aducerea lui Şumudică, iar acum, de cînd Viorel Hizo este antrenor, între acesta şi noul antrenor nu există nici un fel de înţelegere.  Stanciu stă şi la baza plecării lui Augusto Inacio, el nefiind un fan al portughezului.

"Nu este decizia mea sută la sută îndepărtarea lui Inacio. Am vorbit cu domnul Porumboiu şi am căzut de acord. Este adevărat că Şumudică a venit la sugestia mea. Ne-am despărţit pe cale amiabilă. Nu am încă vreo ofertă. Era normal să plec după ce au plecat Şumudică şi Iordănescu. Am rămas într-o relaţie foarte bună cu Adrian Porumboiu", a spus Daniel Stanciu la Contraatac de la GSPTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
boneta26
boneta26  •  04 Octombrie 2012, 14:59

pacat ...era bun asta la vaslui, pentru restul echipelor :)))))

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  04 Octombrie 2012, 11:26
Postat de psyk3 pe 03 Octombrie 2012, 22:10

o veste f buna pentru vasluieni.. de la..asta mic porneau toate scandalurile

Astia mici si dintosi is dati dracu...mai este unul la Steaua care paseste ca un faraon,cu pieptul inainte si coada ridicata,MM fortosul !!

blaustein
blaustein  •  04 Octombrie 2012, 11:18
Postat de carol_k pe 03 Octombrie 2012, 23:04

E un taran arogant,cine l-ar vrea ?

Se duce la DigiSport. Daca dai tare din clanta esti ceea ce trebuie!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează