FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA 0-0

Daniel Stanciu: "Andone a pregătit meciul cu Zicu în teren, unde-i marea noastră strategie?" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2010 00:00

Team managerul Politehnicii Timişoara, Daniel Stanciu, explică modul în care au decurs evenimentele în cazul lui Ianis Zicu şi demontează strategiile de care fuseseră acuzaţi de oficialii lui Dinamo.

"Zicu a venit împreună cu noi vineri seară de la Timişoara, a stat lîngă mine în avion. Apoi, a fost acasă pentru a-şi vizita mama. La stadion a apărut în civil sîmbătă, dacă asta vi se pare o aşa mare strategie astfel încît cei de la Dinamo să fie daţi pe spate, nu mai am ce să mai spun. E adevărat că nu a avut o evoluţie extraordinară, aşa cum ne-am fi aşteptat, însă era important pentru noi să fie în teren.

Ianis e un jucător fragil din punct de vedere fizic, era normal să nu ne dorim ca el să se accidenteze, de aceea a existat ipoteza de a nu-l trimite în teren. Andone a gîndit meciul cu Zicu în teren, deci ce e aşa mare strategie din partea nosatră?", a spus Daniel Stanciu la Contraatac, pe GSP TV.

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (2)
heheh.e
heheh.e  •  30 Noiembrie 2010, 07:17

..fara arbitri dinamo este zero barat, ca si antrenorul Andone de altfel.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  29 Noiembrie 2010, 21:21

Smecherii de mahala, de Bragadiru. Penibila asa-zisa manevra cu Zicu. Bine ca si-a dat Andone seama ce parsivi sunteti. Imi pare rau ca nu v-am batut cu Zicu al vostru cu tot. Timisoara, un fel de Dinamo 2, asta sunteti, in caz ca nu vi se zice o combinata Bragadiru-Dinamo 2. Daca nu-l aveati pe Zicu de la noi, aveati vreo 8-10 puncte mai putin. Tot ce stiti e sa faceti circ.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează