FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Atac sub centură al lui Daniel Stanciu: „7.000 de euro pe lună și câte un grătar în week-end. Vine și Daum?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 11:00 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 11:36

Ionuț Badea (45 de ani) e în pole-position să preia Astra Giurgiu, club care traversează mari probeme financiare. Mutarea l-a luat prin surprindere pe Daniel Stanciu, fost conducător la Dinamo, CFR Cluj sau U Cluj. 

Stanciu a lansat un atac dur la adresa fostului „secund” de la echipa națională, fiind nedumerit de alegerea luată de conducerea Astrei. Potrivit lui Daniel Stanciu, Ionuț Badea le-ar fi solicitat giurgiuvenilor un salariu de 7.000 de euro lunar. „Vine și Daum?”, a întrebat, ironic, fostul impresar. 

Daniel Stanciu: „Să-l schimbi pe Neagoe cu Badea mi se pare incredibil”

„Am înţeles că Badea cere un salariu de 7.000 de euro. Să-l schimbi pe Neagoe cu Badea mi se pare incredibil(...) Să aduci un antrenor care mai face câte un grătar în weekend la echipă… Daum vine? Că Badea tot încerca să facă pe translatorul şi apărea pe la toate televiziunile de sport şi încerca să ne spună cât de bun a fost Daum, dar noi suntem tâmpiţi că nu l-am putut înţelege. 

Cum poţi să pun un antrenor care mai avea puţin şi intra în Cartea Recordurilor în privinţa punctelor?”, a declarat Daniel Stanciu la Look Plus, citat de TV Telekom Sport

Badea a pregătit-o ultima dată pe FC Argeș, în perioada octombrie 2019 - octombrie 2020. De-a lungul carierei, tehnicianul le-a mai antrenat pe Concordia Chiajna, Oțelul, FC Brașov, U Cluj și Internațional Curtea de Argeș. Ionuț Badea a fost secundul naționalei între anii 2014-2017, în timpul mandatelor lui Anghel Iordănescu și Christoph Daum

Atac sub centură al lui Daniel Stanciu: „7.000 de euro pe lună și câte un grătar în week-end. Vine și Daum?”
Ionuț Badea

Eugen Neagoe, dat afară de la Astra

Eugen Neagoe, 53 de ani, e OUT de la la Astra! Giurgiuvenii au găsit rapid un înlocuitor: Ionuț Badea.

„Suntem într-o criză de rezultate, de joc. Nu mai avem ocazii de gol, dar sunt aceiaşi jucători care s-au bătut pentru intrarea în play-off. Am încredere că vom scoate maximum din cele două meciuri de campionat şi meciul de marţi din Cupă şi vom ieşi din această criză. 

Urmează să ne despărţim de Eugen, deşi n-am ce să-i reproşez prea multe. Nu numai Eugen Neagoe este vinovat pentru situaţia în care suntem, e un cumul de factori care determină evoluţia jucătorilor. Cu toţii suntem vinovaţi, de la domnul Niculae până la ultimul om de la stadion. Se ia în discuţie înlocuirea lui Eugen, nu s-a luat o decizie finală, pentru că eu sunt pe drum”, a mai spus Dani Coman, conform sursei citate.

Citește și alte știri despre Astra Giurgiu:

Un club din Liga 1 e sufocat de probleme! Jucătorii sunt neplătiți cu lunile, președintele îndeamnă la calm: „Nu e un capăt de țară”

UPDATE Antrenor demis în Liga 1 » A fost ales înlocuitorul!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
417630826068993
Mihai Dragoescu  •  09 Mai 2021, 22:25

Unde a fost Stanciu ăsta conducător? Peste tot a fost împins de cineva politic, iar cluburile care s-au pricopsit cu el nu mai știau cum să scape de meclă lui. Ce-i drept, unii i-au și aranjat-o. Acuma își caută alți fraieri, de-aia își plătește cereri de păreri!

remarque
remarque  •  09 Mai 2021, 21:07

Astra e o facatura. O echipa fara sens, ca multe altele din prima liga. Nu are suporteri, nu are suflet, e doar moftul unui miliardar roman. Si e tinuta artificial in viata. Cazuri de dopaj, imprumuturi in bani luate de la FCSB(unde s-a mai pomenit asa ceva pe planeta Pamant?). E drept ca dintre facaturi a avut mereu cel mai consistent joc. Ce mare tragedie e daca dispare Astra? E ca si cum ai spune ca a fost o mare tragedie cand a disparut Flacara Moreni.

valu4ever
valu4ever  •  09 Mai 2021, 18:16

Badea e antrenor?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează