FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI TIMIŞOARA, VINERI, ORA 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Daniel Stanciu: "Nu ne facem tactica în funcţie de Varga şi Bălan, mergem să cîştigăm" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Team managerul Politehnicii Timişoara, Daniel Stanciu, spune că bănăţenii îşi propun victoria în derby-ul din Giuleşti şi consideră că tactica gîndită de Ioan Ovidiu Sabău nu va depinde de introducerea lui Tibi Bălan sau a lui Dacian Varga în primul 11 al Rapidului.

"Nu e diferenţă mare în fruntea clasamentului, nu se poate vorbi de cineva care să aibă un avans decisiv în acest moment pentru că e mult prea devreme. CFR Cluj nici în anul în care a luat titlul nu a reuşit să se descurce la fel de bine pe tot parcursul stagiunii, au pierdut un avans de 8 sau 9 puncte şi au fost la un pas să rateze titlul.

Noi credem în şansa pe care o avem, e un derby, dar în nici un caz un meci decisiv. Nu ştiu dacă Varga şi Bălan vor intra din primul minut, dar oricum nu ne facem tactica în funcţie de ei. Noi vrem să cîştigăm şi asta sperăm să se vadă din felul în care vom evolua", a spus Daniel Stanciu pentru gsp.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  05 Martie 2010, 18:04

Ati jucat la LOTO? Daca da, atunci aveti o sansa sa castgati. Daca vorbiti de meciul cu Rapid, mai ganditi-va .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează