FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Daniel Stanciu poate pleca după 45 de zile! » Constantin Anghelache stă la pîndă

Mariajul Negoiță - Stanciu n-a debutat sub cele mai bune auspicii
Mariajul Negoiță - Stanciu n-a debutat sub cele mai bune auspicii

Articol de - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 21:47

Stanciu a semnat un contract pe numai 45 de zile. Dacă nu confirmă aşteptările, Negoiţă îl va demite.

Daniel Stanciu a fost prezentat oficial pe 7 ianuarie. Deci, conform surselor Gazetei, mai are puţin peste trei săptămîni pînă va fi evaluat decisiv. Ionuţ Negoiţă a dorit astfel să aibă spatele asigurat în cazul în care fostul preşedinte de la Tîrgu Mureş nu-şi va respecta promisiunile.

Aceleaşi surse susţin că transferurile ratate şi rezultatele foarte slabe din amicale l-au dezamăgit crunt pe patronul dinamovist, care ar fi apelat deja la ajutorul lui Constantin Anghelache pentru a "redresa corabia".

Anghelache nu a rămas impasibil la rugămintea lui Negoiţă şi, în timpul cel mai scurt, l-a acontat pe fundaşul stînga al Braşovului, Sergio Rodrigues, şi l-a sunat pe stoperul Andrei Cordoş pentru a-i cere să revină la echipă, deşi fundaşul central fusese pus pe liber de Stanciu.

"Da, este adevărat că am fost sunat de curînd de domnul Anghelache. Atît pot să vă spun deocamdată" (Andrei Cordoş, fundaş)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (147)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Ianuarie 2015, 00:15
Postat de conasu_boeru pe 28 Ianuarie 2015, 13:38

Cum adica....” Anghelache nu a rămas impasibil ........... şi l-a sunat pe stoperul Andrei Cordoş pentru a-i cere să revină la echipă, deşi fundaşul central fusese pus pe liber de Stanciu...” !!!????. pai când Stancia a venit la Dinamo , Cordos plecase demult ! Cordos a avut neintelegeri cu veche conducere, dupa meciul cu Astra, nu de când e Stanciu la echipa ! SUNTETI NISTE MINCINOSI ORDINARI ! Iar asta cu semnatul pe 45 de zile e o inventie la fel de im(beci)la !

..)))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Ianuarie 2015, 00:14
Postat de adicn pe 28 Ianuarie 2015, 13:47

Dracu vă mai crede căt tot mințiți...

..))) culmea e ca s-au agitat o gramada de pacalici de mama focului pe aici.)

yahoo.22.
yahoo.22.  •  28 Ianuarie 2015, 20:23
Postat de bodyoflies pe 28 Ianuarie 2015, 15:15

Am revenit cu un comentariu, mi se pare o mare tâmpenie să il așteptam pe Goian să vedem dacă trece probele de joc si dacă nu, să vină la Dinamo, voi vă dați seama unde este nivelul lui dacă nu poate trece niste teste la penultima clasată din Liga a treia din Germania??? _________ Ajung să fiu dezgustat pe zi ce trece de ceea ce se intâmplă la Dinamo, dă-o in măsa de treabă, parcă se băteau in piept că au 300 de mii de euro pentru trnsferurile din această iarna, păi dati câte 150 de mii pe doi fundași centrali aflati in ultimele șase luni de contract si cu asta basta, auzi, stăm după Hoian să vedem dacă testele la Hansa...PENIBIL!!!

Ce vorbesti Franz...3.Bundesliga>Mocirla 1 la muuuulte capitole.Bine asa nu inseamna ca Goian o fi vreo scula.

Vezi toate comentariile (147)
Comentează