FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Daniel Stanciu speră la graţierea Timişoarei: "Ne pregătim de Liga 1!"

Daniel Stanciu, oficialul Timişoarei
Daniel Stanciu, oficialul Timişoarei

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 10 iunie 2011 17:58

Directorul sportiv al Politehnciii Timişoara, Daniel Stanciu, spune că echipa sa este ameninţată de un colaps financiar dacă va fi retrogradată din prima ligă, dar susţine că formaţia bănăţeană are actele necesare pentru a rămîne pe prima scenă a fotbalului românesc.

"Faptul că nu vom juca în cupele europene ne va afecta financiar. Liga a doua nu permite susţinerea salariilor care se dau în prima ligă, iar sursele de finanţare în eşaloanele inferioare sînt aproape de 0.

Trăim într-o stare de incertitudine, dar noi ne reunim marţi şi ne pregătim de Liga 1. În toate actele pe care le avem la dispoziţie se va dovedi că avem dreptate. Acel audit făcut de UEFA va aduce mari surprize în cazul unor echipe care speră să evolueze în cupele europene în sezonul viitor", a spus Daniel Stanciu la sportro.

În urmă cu două zile, Gheorghe Chivorchian şi Jean Pădureanu au venit în mod special la sediul FRF pentru a discuta cu preşedintele FRF posibilităţile prin care Poli Timişoara şi Gloria să primească licenţă pentru Liga1. Dumitru Dragomir, preşedintele FRF, a ajuns şi el la Casa Fotbalului pentru o mediere. Pe 20 iunie va avea loc la sediul FRF Comitetul Executiv hotărîtor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gandrei
gandrei  •  10 Iunie 2011, 23:19

Si cu SPortul acum cativa ani cum ramane? Daca nu e asa iubita, sa ne batem joc de ea?

flafy
flafy  •  10 Iunie 2011, 21:02

este evident faptul ca Poli ar fi cea mai mare pierdere in cazul in care ar fi retrogradata(in primul rand din punctul de vedere al suporterilor dar si pentru traditie,stadion,oras)insa nici Gloria sau FC Bihor merita sa joace in prima liga in ciuda faptului ca poate nu-s asa de iubite...in FC Bihor a demonstrat ca are destui sustinatori si ca are un stadion la nivel de liga 1(mai ales daca se repara tribuna a2a)cat despre Gloria Bistrita poate ca nu are un stadion asa frumos(ar mai trebuii construita o peluza)si poate ca nu are atat de multi suporteri dar totusi merita sa ramana in prima liga....

dreamer123
dreamer123  •  10 Iunie 2011, 20:03

SERIE C ALE SERIE C, SERIE C

Vezi toate comentariile (6)
Comentează