FOTBAL  »  Superliga  »  VIOLENȚĂ

Daniela Crudu, fosta iubită a lui Mihai Costea, băgată în spital! Actualul prieten ar fi bătut-o până a ajuns la urgențe

Daniela Crudu a fost bătută de actualul iubit, foto: Instagram @daniela_crudu_official
Daniela Crudu a fost bătută de actualul iubit, foto: Instagram @daniela_crudu_official

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2020 15:08

Daniela Crudu, starul TV care a fost iubita lui Mihai Costea, a ajuns la urgențe, după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de actualul iubit. 

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineața, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Polițiștii, ajunși la fața locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar Crudu a fost dusă la spital pentru îngrijiri, conform Libertatea. 

Daniela Crudu nu va depune plângere penală

Potrivit cancan.ro, medicii i-au spus că are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe. Audiată de forțele de ordine, Daniela Crudu a spus că nu va depune plângere penală, scrie hotnews.ro. 

Mihai Costea s-a cuplat cu Daniela Crudu în octombrie 2011. Cei doi s-au despărțit repetat în anii care au urmat.

Citește și:

GALERIE FOTO Cum a răspuns Diletta Leotta când a fost abordată de un fotbalist: „Cine știe ce-aș fi făcut pe urmă?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează