FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu contestă transferurile lui Dinamo și acuză: „Bălănescu a făcut o șmecherie”

Campania extravagantă de transferuri reușită de „câini” nu-l entuziasmează prea mult pe Dănuț Lupu.
Campania extravagantă de transferuri reușită de „câini” nu-l entuziasmează prea mult pe Dănuț Lupu.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 19:41 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 20:08

Dinamo e pe cale să-l transfere pe Diego Capel, fostul jucător al celor de la FC Sevilla, după alte achiziții cu nume realizate în această toamnă, cum ar fi Borja Valle sau Juan Camara.

Campania bogată de transferuri reușită de „câini” nu-l entuziasmează prea mult pe Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo. „Dacă aveau valoare, de ce au ajuns în România”, spune acesta. 

„Mie nu-mi place să mă mint. Dacă altora le place să se mintă, foarte bine. Ca să faci o echipă competitivă, îți trebuie 3-4 luni, ca să nu spun șase. Dacă aveau valoare, nu veneau în România. Borja Valle e foarte bun pentru campionatul românesc, dar ce a ajuns în România, dacă e atât de bun?”, a spus Lupu. 

Lupu: „N-aveau bani să joace pe Arena Națională, dar a făcut Bălănescu o șmecherie”

Totodată, Dănuț Lupu spune că, din informațiile pe care le are, jucătorii nu și-ar fi primit nici până acum restanțele salariale, lansând un nou atac indirect la adresa lui Bogdan Bălănescu, păstrat în cadrul clubului și după venirea lui Pablo Cortacero &co. 

„Știți care e problema? Eu îl respect pe «Guriță», dar el a spus că dacă nu se plătesc salariile, el nu se mai prezintă la antrenamente. Uite că nu și-au luat salariile. Din ce știu eu, nu s-a plătit vreun salariu. În prima etapă, n-aveau bani să joace pe Arena Națională, noroc că a făcut domnul Bălănescu o șmecherie din aia de-a lui”, a spus Lupu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO Justin Ștefan, secretarul general LPF: „Trebuie să știm de unde provin banii investiți la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

UPDATE. Dinamo a bătut palma cu Diego Capel, dublu câștigător de Cupa UEFA cu FC Sevilla, dar îl pune să dea probe! Ce a aflat Gazeta din culisele transferului

DINAMO. OFICIAL Cosmin Contra a mai renunțat la un jucător » Fotbalistul a fost cedat în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
blackknight
blackknight  •  27 Septembrie 2020, 00:39

"fostul mare jucător al celor de la Dinamo" - fost jucator da, forst mare jucator.... mai putin! „Dacă aveau valoare, de ce au ajuns în România” - mda... deci orice jucator care joaca in campionatu romanesc e prost, inclusiv tu (ca ai jucat acolo). Ma bucur ca am stabilit asta. Acum marsh! Omu asta nu stie cum sa se mai bage in seama si arunca numai cu venin!

vasileschi
vasileschi  •  24 Septembrie 2020, 12:46

Pe Lupu , moderatori il suna pentru a face praf Dinamo ! daca nu e el acolo nu mai e bun nimeni ! nici conducere nici jucatori !!!! Lupu draga dute si te culca !!!!

120129729455043
Francisc Kun  •  24 Septembrie 2020, 10:29

MAI DANUT DE CE NU ITI VEZI DE FAMILIA TA TU DE CE AI FOST TRANSFERAT IN GRECIA TREBUIA SA MERGI IN ITALIA IN ANGLIA ESTI UN NESUFERIT ACUMA STIU CA AI FOST CAPITAN DE ECHIPA DAR NUMAI IN PUSCARIE SA ITI FIE RUSINE HAI DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOO

Vezi toate comentariile (13)
Comentează