FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuţ Lupu: "Dinamo a pierdut mulţi jucători buni, dar tot pe 6 este" :D

Danut Lupu
Danut Lupu

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2011 22:35

Dănuţ Lupu a comentat la Meciul Zilei, de la GSP TV, posibilul transfer al lui Torje la Hamburg şi a spus că plecarea acestuia, precum şi a altor jucători de la Dinamo din această iarnă, nu au slăbit echipa

 

"Cred că dacă Dinamo primeşte oficial această ofertă, o să îi dea drumul lui Torje. I-ar prinde bine jucătorului acest campionat pentru că se joacă în viteză. În plus, şi clubului i-ar prinde bine aceşti bani şi Gabi are nevoie de o nouă experienţă. Oricum, imaginaţi-vă că Dinamo a pierdut mulţi jucători buni şi tot pe locul 6 e în clasament!

Bravo celui care i-a găsit această ofertă pentru valoarea fotbaliştilor români e dată de impresari", a spus Lupu.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
butch_cassidy
butch_cassidy  •  28 Ianuarie 2011, 00:33

Sunt unii pe aici care sunt doar demagogi de meserie ! O sa ne mai intilnim pe aici pina sfirsitul campionatului ! Sa vedeti atinci ce mitocan mittic pot fi !

diss
diss  •  28 Ianuarie 2011, 00:10

Lupu uita, asa cum remarca si un dinamovist aici, sa ne spuna ca acum suntem in vacanta, deci Dinamo putea sa vanda tot lotul ca tot pe sase era! Alo, Danute, trezirea tata! Va fi deranj mare ,cred ca se vor bate la retrogradare si de data asta il vom lasa pe Borcica sa se pregateasca in liniste de....matineu in divizia B! Sanatate maxima! PS. Oameni buni, nu va mai injurati ca la usa cortului, invatati sa acceptati si sa respectati parerea fiecaruia!

butch_cassidy
butch_cassidy  •  27 Ianuarie 2011, 23:54

Iubesti pe m.ata s..filiticule ! M.aimuta paroasa.. Eu nu ma uit la fotbalul international sau national sa vad stari sufletesti in tribune ! Vreau fotbal si asta se face numai prin calitate si calitatea e strins legata de performante !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează