FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu, critici pentru Deian Sorescu: „Nu-și mai dă interesul. Dinamo nu ia nici 600.000 pe el!”

Deian Sorescu
Deian Sorescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 11:32 / Actualizat sambata, 21 august 2021 12:19

Dănuț Lupu (54 de ani) a vorbit despre situația lui Deian Sorescu, căpitanul lui Dinamo.

Fosta legendă a „câinilor” a vorbit după ultimele meciuri ale lui Dinamo, 0-1 acasă cu Mioveni și 0-3 în deplasarea de la Farul Constanța. Lupu este de părere că Dinamo a căzut, deoarece adversarii au înțeles că trupa lui Bonetti stă într-un singur jucător: Deian Sorescu, pe care îl blochează foarte ușor.

„Sorescu e un jucător foarte bun, însă nu e un jucător care să ducă echipa în spinare timp de 20 de etape. Toate echipele s-au prins că Dinamo stă într-un singur jucător și îl blohcează. El are nevoie de spații, pentru că nu este un jucător tehnic, care să poată dribla pe spații scurte. 

Poate nici 600 de mii nu o sa ia pe Sorescu, chiar dacă el este un jucător valoros. Când știi că ești cel mai bun de la o echipă și când vezi că echipe nu vrea să te lase să pleci, normal că devii furios și că nu-și mai iese jocul. Nici el nu-și mai dă interesul, pentru că dacă se accidentează ce face?”, a declarat Dănuț Lupu la ProX.

Ilie Dumitrescu îl critică și el pe Sorescu

Ilie s-a declarat nemulțumit de evoluția lui Sorescu de la meciul cu Farul din cauza lipsei implicării pe faza defensivă a mijlocașului.

„Am văzut că Sorescu nu mai participă foarte mult pe faza defensivă. Îi dăm un sfat. Ca să mai facă meciurile alea bune și pentru a fi la națională din nou, trebuie să fie Sorescu acela cu care ne-am obișnuit. 

Când juca fundaș sau extremă, făcea banda foarte bine. La echipa națională e nevoie de așa ceva! Trebuie să se gândească că de-abia a început campionatul. 

Trebuie să fie un lider și un exemplu, cum a făcut-o în startul sezonului. Dacă tu nu reacționezi cum trebuie când se pierde mingea... probabil că nu e fericit, nu e confortabil cu această situație”, a spus Ilie la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Cum vor şefii de la Dinamo să scape de interdicţia la transferuri: „Facem tot posibilul să deblocăm situaţia. Mergem în Elveția!”

Ultimul asalt! Galatasaray oferă pentru Olimpiu Moruțan exact cât a cerut Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
grimmpepper
grimmpepper  •  22 August 2021, 15:36
Postat de creeperno115 pe 21 August 2021, 22:50

Nici noi n-o sa ne mai dam interesul! Il trimitem la echipa secunda pana isi revine din suparare. Daca nu, sta acolo pana la expirarea contractului. N-o sa mai valoreze nici cat o ciorba

repet,nu va permiteti voi sa il excludeti din lot pe sorescu. ca nu mai aveti cu cine juca.

grimmpepper
grimmpepper  •  22 August 2021, 15:35
Postat de catalin.palcu pe 21 August 2021, 18:27

Ce salariu are ala?? Vreo 7 mii jumate. E cu platile la zi, de aia e si nervos ca nu poate deveni liber de contract. Nu ne mai purta tu de grija. In ceea ce priveste selectiile la nationala , nu stiu daca va fi convocat sau nu. Dar la ultimele convocari a jucat titular si a fost cam cel mai bun jucator al nostru

care ultime bah ***? ca a jucat un singur meci,in rusinea cu anglia unde a fost bulevrad pe parte a lui?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv.
reddogsv.  •  21 August 2021, 23:02
Postat de valyomanyd pe 21 August 2021, 12:37

Sorescu ***Vrea sa plece pe putini bani ca sa poata negocia un salariu mare !Trei etape a jucat la misto !

e fraier rau pentru ca daca continua forma buna cu mioveni etapa trecuta si cu farul ieri, azi iti zic sigur ca venea oferta de 2-3 milioane si pleca , erau toate partile multumite, dar asa e cand esti fotbalist roman

Vezi toate comentariile (18)
Comentează