FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 0-0

Dănuţ Lupu: "Eliminarea lui Herea a fost gratuită, dar tot 0-0 s-ar fi terminat"

Ovidiu Herea a fost eliminat pe finalul primei reprize și va lipsi în meciurile cu Juventus București și CFR Cluj
Ovidiu Herea a fost eliminat pe finalul primei reprize și va lipsi în meciurile cu Juventus București și CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2011 23:46

Fostul jucător al lui Dinamo şi Rapid, Dănuţ Lupu, a comentat remiza din această seară din derby-ul bucureştean, declarîndu-se dezamăgit de prestaţiile celor două echipe.

Fostul mijlocaş a comentat şi eliminarea lui Ovidiu Herea, spunînd că arbitrul a luat o decizie mult prea drastică.

"Ţinînd cont că au jucat mai mult de o repriză în superioritate numerică, mă aşteptam de la Dinamo să facă mai multe. Trebuie să recunoaştem că nu are mijlocaşi care să creeze superioritate numerică. Au încercat tot felul de centrări care nu le-am înţeles. Părerea mea că cei mai cîştigaţi sînt rapidiştii. După meciul de la Tel Aviv mă aşteptam să nu mai poată ţine ritmul, dar Lucescu i-a motivat perfect.

Mi-a convenit eliminarea lui Herea, dar a fost gratuită. Trebuia un galben pentru că l-a atins uşor cu vîrful ghetei. Oricum, tot 0-0 se termina, pentru că şi Rapidul are mari probleme pe faza de atac. Pancu are vîrsta pe care o are, Surdu nu-şi are rostul acolo, mai mult încurcă", a spus Dănuţ Lupu la finalul meciului din Ştefan cel Mare.

Fostul fotbalist a vorbit şi despre numărul foarte mic de spectatori din "groapă" şi i-a sfătuit pe şefii lui Dinamo să lase intrarea liberă dacă vor să mai vadă stadionul plin vreodată.

"Suporterii dinamovişti au fost învăţaţi de-a lungul anului să joace în cupele europene. Acum e deranjant să te tot întrebe lumea unde joacă joia, sau pe ce canal joacă Dinamo în Europa. Poate că celor din conducerea lui Dinamo le convine să joace cu tribunele goale, mai bine lasă intrarea liberă", a mai spus acesta.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
joee
joee  •  19 Septembrie 2011, 00:31

A ajuns marele Lupu sa comenteze di nou :))) Doamne , el a vazut poate alta partida nu mai spun nimic despre el ca si asa e batut de soarta :)))

opensource
opensource  •  19 Septembrie 2011, 00:28
Postat de ghitza_dinamo pe 19 Septembrie 2011, 00:03

opensource u esti idiot sau cretin? dute morti mati la moldoveni tai imputiti:| ce joaca vaslui? are noroc cu samartean de il vinde o sa fie ca dinamo fara torje poate mai slabi:))

si-am uitat sa-ti spun ca sunt si valahi nespalati si multi din ei au fost dati in seara asta afara de pe Stefan cel Mare. Apropo, nu-ti e oarecum sa jignesti moldovenii cand ma gandesc ca arena voastra se cheama Stefan cel Mare? :-)))) Cer sa-i puneti numele lui Borcea ca nu merita Steafan sa suporte atatea umilinte la ce domnitor a fost... :-))))))

opensource
opensource  •  19 Septembrie 2011, 00:25
Postat de ghitza_dinamo pe 19 Septembrie 2011, 00:03

opensource u esti idiot sau cretin? dute morti mati la moldoveni tai imputiti:| ce joaca vaslui? are noroc cu samartean de il vinde o sa fie ca dinamo fara torje poate mai slabi:))

daca-mi pun minte cu tine, te drag de limba pana ma sterg cu ea l cûr! Am jucat meciuri si fara Sanmartean pe care le-am castigat si vezi ce contract are inainte de a te bucura catel prost ce esti! :-))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează