FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu îl laudă pe căpitanul lui Dinamo: „Fără Dan Nistor, echipa ar fi ca un cal fără cap” » De ce nu crede că dinamovistul va juca la națională

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 18:18

Dănuț Lupu, fost jucător și oficial al lui Dinamo, a vorbit despre mijlocașul Dan Nistor, 30 de ani, despre care a spus că este esențial pentru formația antrenată de Mircea Rednic, dar pe care nu-l vede la națională.

„Fără Nistor, Dinamo ar fi ca un cal fără cap. E un jucător determinant pentru Dinamo. Aleargă foarte mult, iar Dinamo ar fi o echipă fără cap dacă nu ar fi Nistor.

Totuși, nu l-aș vedea la națională. Face parte din jucătorii care nu sunt agreați de selecționer. Știe toată lumea conflictul pe care l-a avut cu selecționerul Contra. De-a lungul anilor, au fost foarte mulți jucători care meritau să ajungă la națională și n-au ajuns din diferite motive. Chiar și eu. Poate și Craioveanu”, a declarat Dănuț Lupu la TV Telekom Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Dezvăluire de senzație din vestiarul lui Dinamo! Primul lucru transmis de Rednic lui Dan Nistor: „Ticule, ești pervers cu mine, sunt pervers cu tine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
rocky2
rocky2  •  11 Martie 2019, 23:28
Postat de calinescu_ pe 11 Martie 2019, 20:39

DACA CONTRA NU INCEPE NATIONALA CU DAN NISTOR E TRADATOR DE NEAM SI TARA SI VANDUT IMPRESARILOR IN FRUNTE CU NASHICA LUI , PRODANKA ...!!!

Contra e un ageamiu in antrenorat, a dovedit pe oriunde a fost ca nu le are!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  11 Martie 2019, 22:00

MUTIU - DUSSAUT(r.zamfir) , KLIMAVICIUS , CIOBOTARIU(r.grigore) , ALIJI - N'DIAYE , I.FILIP - SORESCU , NISTOR(i.serban) , LONGHER - MONTINI !!!

560928364107122
Marcel Jeler  •  11 Martie 2019, 21:30

Lupul, ce ar fi sa mai taci tu din gura si sa nu mai vorbesti de toata lumea, ca în Grecia pe vremea ta , in loc sa joci făceai puscărie !! Asa ca mai priveste in oglindă inainte de a vorbi. Tu esti cel mai clar exemplu de fotbalist care a facut orice numai nu a jucat după talentul avut . ASA CA......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează