FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu, noi critici la adresa lui Dinamo: „S-au pierdut 7 ani și n-au făcut nimic! Nu înțeleg ce vrea Mircea Rednic!”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 20:00

Dănuț Lupu, fost membru în staff-ul de scouting al lui Dinamo, critică în termeni duri situația de la formația roș-albă, care transferă doar fotbaliști străini și renunță foarte ușor la jucătorii tineri.

„Cu scuzele de rigoare pentru culorile clubului Dinamo și pentru Rednic, mai avem puțin și aducem 10 jucători din Albania să facem și noi un lot. Se știu problemele cu banii de la Dinamo. De ce nu sunt forțați acei copii? De ce îi împrumută, că oricum nu joacă nici acolo unde se duc. Ori le dai drumul să plece, ca să nu-ți bați joc de copiii ăia, ori îi păstrezi, forțează-i și fă o echipă de copii.

Am fost dat afară tocmai pentru că am spus aceste lucruri. Le-am spus că sunt lucruri negative. Nu văd vreun club să promoveze jucătorii veniți împrumut de la Dinamo. Au pierdut 7 ani și n-au făcut nimic.

Eu nu-l înțeleg nici pe Rednic acum. Ce încearcă să facă? Jucătorii ăia dacă aveau valoare nu veneau niciodată în România. De ce tot aducem jucători străini care nu confirmă. Echipa națională suferă și din cauza asta. În afară de Steaua și Viitorul, spune-mi și mie ce altă echipă mai forțează copiii. Știm foarte bine că Rednic nu e un antrenor care să promoveze tineri”, a spus Lupu la TV Digi Sport.

„O să se supere pe mine cei din conducerea lui Dinamo, dar sunt curios ce poate vinde domnul Negoiță? Culori nu are, emblemă nu are, autocar nu are, bază sportivă nu are. Săftica s-o scoți din calcul, că nu e a lui Dinamo” Dănuț Lupu

BURSA TRANSFERURILORdinamo

DINAMO
- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: I. Filip, Montini, Ait Atamne, Aliji, Simon Zenke, Mustoe, Jaadi (liberi) 
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav (contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica)

Citește și:

Încă un jucător pleacă de la Dinamo! A părăsit deja cantonamentul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
2225987064320509
Nero Nero Nero  •  19 Ianuarie 2019, 22:33
Postat de Nero Nero Nero pe 19 Ianuarie 2019, 22:29

Eu nu stiu ce cauta betivul asta sa comenteze despre Dinamo, el este un specimen, ca om nu este, se plimba prin parcuri si la activat Mircea Lucescu, nu a fost niciodata un sportiv, e un betiv cu chip de diavol!

M ai lasa ne cu parerile tale despre Dinamo, esti o varza murata !

2225987064320509
Nero Nero Nero  •  19 Ianuarie 2019, 22:29

Eu nu stiu ce cauta betivul asta sa comenteze despre Dinamo, el este un specimen, ca om nu este, se plimba prin parcuri si la activat Mircea Lucescu, nu a fost niciodata un sportiv, e un betiv cu chip de diavol!

babahuda
babahuda  •  17 Ianuarie 2019, 22:38

Un post de televiziune, sancționat de CNA pentru folosirea derivatului „stelist” la FCSB „Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat cu somaţie publică postul PRO X, deoarece, în prezentarea unor informaţii din sport referitoare la fotbal, a continuat să asocieze denumirea „Steaua” şi derivatele „stelist”, „stelişti”, cu evenimente şi jucători ai echipei FCSB, ulterior atenţionării publice adresată de CNA radiodifuzorilor în legătură cu lipsa de identitate a acestor cluburi, situaţie de natură să contravină obligaţiei legale de a asigura o informare corectă a publicului.” – se arată în comunicatul CNA.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează