FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VOLUNTARI 0-1

Dănuț Lupu, despre situația de la Rapid: „Niciun antrenor nu e bătut în cuie. Iosif nu are experiența necesară să gestioneze vestiarul”

Mihai Iosif
Foto: Imago
Mihai Iosif Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 11:20 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 12:06

Rapid a pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 0-1 și a ajuns la 4 meciuri consecutive în Liga 1 fără victorie. Dănuț Lupu, fost jucător al giuleștenilor, a comentat posibilitatea ca Mihai Iosif să fie demis de la cârma echipei în perioada următoare.

Toate detaliile despre Rapid - Voluntari, AICI!

Deși este de părere că Mihai Iosif ar trebui să rămână la echipă, Dănuț Lupu consideră că acesta ar putea fi schimbat din postul de antrenor al giuleștenilor dacă echipa continuă cu rezultatele negative.

„Niciun antrenor nu e bătut în cuie. Cu toate că Iosif ar merita să rămână în continuare. Știți cum e, este confirmat un meci, dar dacă - Doamne, ferește! - pierde... 

Era ceva de așteptat, au început campionatul foarte bine, dar în momentul când pierzi un meci încep discuții, certuri și nu are experiența necesară Iosif să poată să gestioneze bine vestiarul. Eu mi l-aș dori pe Iosif în continuare”, a declarat Dănuț Lupu la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

Mihai Iosif nu se gândește la plecarea de la Rapid

Întrebat după înfrângerea contra ilfovenilor ce părere are despre o posibilă demitere, Iosif nu i-a înn calcul plecarea de la Rapid

„Susținere din partea conducerii am totală, cu jucătorii sunt foarte ok. Mai sunt și lucruri care poate nu sunt corecte, dar în timp... Ăsta este fotbalul. Eu sunt un om corect cu viața. Cam asta voiam să spun. Acea suspendare poate a lăsat o oarecare urmă. 

Nu sunt eu nici Guardiola, nici Mourinho. Dar să vină cu 3 ore înaintea meciului și să mă anunțe... Da, parcă se așteaptă să murim. Așa spun unii. Din păcate, sunt și rapidiști. Fotbalul e un joc, nimeni nu e de neînlocuit. Mergem mai departe, atât timp cât putem. 

Întotdeauna mai există ceva de demonstrat. Eu, personal, cred că am demonstrat niște lucruri. Astăzi nu i-am avut pe Săpunaru, pe Albu, pe Alami, pe Moise, pe Pănoiu. Am avut 5 jucători care puteau fi titulari.

Dar cine intră în vestiarul Rapidului trebuie să conștientizeze că de asta intră acolo. Dacă așa va considera conducerea, nu va fi nicio problemă. Eu pun Rapidul deasupra tuturor!”, a declarat Mihai Iosif.

Mihai Iosif nu depinde de rezultatul cu Sepsi.
-Daniel Niculae, președinte Rapid

Alexandru Dandea, dezamăgit după înfrângerea cu FC Voluntari: „Trebuie să ne revenim, că așa nu se mai poate”

Citește alte știri din Liga 1:

Nici FCSB, nici CFR, nici CSU Craiova » Care este clubul din Liga 1 cu cei mai mulți bani din sponsorizări

Panduru, ironii pentru un rapidist după eșecul cu FC Voluntari: „A trecut rața pe lângă el. Bine că nu e vânător”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
senin
senin  •  26 Septembrie 2021, 10:45

Am tot postat avertizarea ca Mița e un produs al Galeriei, de unde sa știe Mița cum sa pregătească echipa funcție de viitoarea adversara? Habar n-are, e bata! Am estimat ca atunci când fotbaliștii vor întra în lehamite Rapid va pierde partidele de fotbal una după cealaltă, fiindcă nu îl mai vor, au și ei demnitatea lor! Nico sa se pună în locul lor, el ar fi acceptat sa fie antrenat de un necalificat pe care nu l-ar accepta nici o echipa de Liga 3? Evident ca nu, știm cu toții cit de pretențios este Nico, dar li-l impune pe Mița acestor jucători care au demonstrat ca au puterea sa facă fata Ligii 1... și nu mai accepta sa fie ridiculizati fiindcă un habarnist le spune cum sa joace fotbal...

tororosso
tororosso  •  25 Septembrie 2021, 14:54

Iosif nu are experiența și nici calificarea ca antrenor . Muncitor necalificat cu pretenții de mare antrenor .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează