FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo sunt criticați vehement de o legendă: „Nu au nimic! O să ceară bani de avion ca să plece”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 11:09 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 11:50

Dănuț Lupu, fost campion cu Dinamo, încă nu crede în proiectul spaniol de la echipa alb-roșie și spune că formația riscă falimentul.

Fostul mijlocaș i-a criticat pe Pablo Cortacero și pe restul conducători, fiind sigur că aceștia vor pleca în cel mai scurt timp.

„Suporterii nu mai spun nimic. Când era Negoiţă, ţipau! Acum de ce nu mai zice nimeni nimic?! Eu dacă mă duc mâine şi iau o echipă, nu fac o conferință cum au făcut ei la Săftica, cu plasele rupte în spate. Îmi era milă! O să ceară bani ca să plece! Bani de avion.

Toată lumea spune că eu critic Dinamo, dar la cât am ajutat. La Dinamo sunt două echipe. Dinamo are culorile și trofeele. Ei ce au? N-au nimic! La Dinamo au venit spaniolii, dar au venit cu mâna goală. Negoiţă trebuie să îşi facă cruce că a scăpat, dar nu ştiu dacă îşi mai vede banii. Spaniolii sunt şi ei înjuraţi. Eu am spus mereu că Dinamo o să intre în faliment. Sunt jucători care au trecut pe la Dinamo şi care au fost plătiţi acum, din drepturile TV. Dacă nu făcea asta, acum era retrogradată de FRF.”, a declarat Dănuț Lupu la Look Sport.

VIDEO Cosmin Contra: „Deocamdată, spaniolii n-au băgat banii! N-am luat niciun ban și sper să nu fie un proiect doar din vorbe"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Juniorii lui Dinamo în aer! Un nou episod jenant pentru clubul din „Ștefan cel Mare”

EXCLUSIV. Cosmin Contra a spus tot despre relația cu șefii spanioli ai lui Dinamo: „Viața merge înainte”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
creeperno
creeperno  •  29 Octombrie 2020, 22:57

Cea mai *** institutie o gasesti la steaua

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  29 Octombrie 2020, 14:00

Miill00ggii de la mimamo sunt morti de foame! O stie o tara-ntreaga, care rade incontinuu de situatia echipei care a fost sponsoriizata aproape jumatate de secol de cea mai infecta institutie a statului - SECURITATEA COMUNISTA!

sampaolo
sampaolo  •  29 Octombrie 2020, 13:38
Postat de dvd1 pe 29 Octombrie 2020, 13:26

a, vrut sa spun ca Dinamo pierde la scor nu Astra. Astra cistiga la scor chiar di cu echipa a saptea

Știm că ești prost. Nu mai cânta, că nu îți dăm nimic.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează