FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu se implică în conflictul Lucescu-Rednic: „E rușinos să vorbească Rednic de Lucescu!”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 18:18

Dănuț Lupu a vorbit despre conflictul dintre Mircea Lucescu și Mircea Rednic și l-a făcut zob pe antrenorul lui Dinamo.

„E o diferență între Mircea Rednic și Lucescu. Și ca fotbalist, și ca antrenor, și ca palmares. Fără Lucescu, Rednic nu antrena Rapidul! Toată lumea spune că eu sunt fan Lucescu.

Orice aș spune eu în acest conflict, toată lumea spune că eu țin cu nea Mircea Lucescu. Am vorbit și eu cu jucători și toți se întrebau de ce a zis Rednic ce a zis. E rușinos să vorbească Rednic de Lucescu”, a declarat Dănuț Lupu la TV Digi Sport.

„N-are niciun rost să mai vorbesc cu Rednic. Ar fi trebuit să știu ce nemulțumiri avea el și ce gândea el. Am făcut o greșeală să intru într-o polemică. Sunt o mulțime de lucruri cu care l-am ajutat. Nu poți să nu recunoști aceste lucruri. E păcat că nu are recunoștință. N-am vorbit cu el, nu-și are rostul să mai vorbesc cu el când aud astfel de lucruri” Mircea Lucescu

Citește și:

Rednic îi răspunde lui Lucescu după ce acesta anunțase că nu-l va mai băga în seamă: „Am fost strâmb față de el? Vreau să clarific asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
vasy86le
vasy86le  •  07 Februarie 2019, 19:09

E urat, foarte urat, nu imi place ce se intampla, pai voi, gloriile Dinamoviste, ar trebui sa tineti unul cu altul, sa va iubiti, sa fiti prieteni, nu sa va certati. Cu certurile voastre faceti suporterii sa tine cu unul, cu altul, sa urasca pe unul, pe altul, si ce folos? Pentru noi, voi sunteti niste idoli, ne-ati facut fericiti de atatea ori, de ce trebuie sa va certati, jigniti etc? ce aveti de castigat din asta?

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  07 Februarie 2019, 19:07

dane ,vezi de paharul tau si nu te mai lua de rednic !lucescu sa vina sa spuna cum a vandut echipa lui dinamo impreuna cu acolitii lui si de platit a platit doar ianul ! intrebati-l pe dragomir ca va da el amanunte ! tot pe nea mitica intrebati-l de ce era mateut favoritul lui lucescu si daca va raspunde o sa aveti ce comenta dupa aia !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează