FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu știe adevăratul motiv al căderii lui Dinamo: "A luat 30 la sută din potențialul lui Nistor!" + "Face praf" un conducător

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 20:09

Dănuț Lupu a găsit 2 vinovați pentru situația în care se găsește Dinamo în acest moment. 

Lupu crede că Bratu a greșit când i-a permis lui May Mahlangu să plece la Ludogoreț. "În fotbalul românesc, la ora actuală, doar Mircea Lucescu s-a impus. Trebuie să știi să îi faci pe oameni să dea ce e mai bun din tine. Bratu a reușit când a venit la Dinamo.

Ce joc practica în play-out, anul trecut, și ce joacă acum. N-a reușit să țină atmosfera aceea. A fost de acord cu îndepărtarea lui Mahlangu. Asta a luat 30 la sută din potențialul lui Nistor", a declarat Lupu la TV Telekom Sport.

Gloria dinamovistă lansează apoi un atac la adresa lui Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo.

"Dacă a ajuns unul care plimba ceștile de cafea să numească tot la Dinamo, să pună antrenori, să schimbe tot, înseammnă că Dinamo își merită soarta. Eu aș da vina pe Negoiță până anul trecut. Anul ăsta a zis că nu îl mai interesează. Dacă domnul mare director Bălănescu face cărțile acolo, e clar".

Vezi și: EXCLUSIV Prima reacție oficială a conducerii după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj: "Nu suntem la închisoare! Nu ne trimiteți la morgă"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
jony1973
jony1973  •  09 Octombrie 2018, 21:39

Este foarte adevarat: schimbarea lui May Mahlangu cu lentul Gomelt a distrus mijlocul lui Dinamo. Apoi a mai venit si negrul ala din Belgia in aparare si alaturi de grec jucam cu doua statui in centrul apararii. Cu acesti trei jucatori in axul defensiv suntem o echipa de Divizia B. In plus jucam in deplasare cu atacant inalt fara viteza (mai are si 10000 euro/luna).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează