FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Dănuț Lupu vine la „Prietenii lui Ovidiu”, MIERCURI, ora 20:00 » Dezvăluiri tari din culisele echipei naționale, dar și povești neștiute

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 17:34 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 20:53

Fostul mijlocaș al celor de la Rapid și Dinamo, Dănuț Lupu a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

Lupu va aborda subiecte în premieră într-o discuție deschisă de o oră cu Ovidiu Ioanițoaia, despre echipa națională, despre perioada grea pe care a petrecut-o în Grecia, problemele din spatele gratiilor, dar și întâmplări neștiute.

  • Cum comentează situația de la Dinamo și venirea investitorilor spanioli
  • De ce-l acuză pe Ionuț Negoiță că a vrut să pună mâna pe stadionul Dinamo
  • Cine este omul care a plecat cu o geantă de bani în urma transferului său în Grecia
  • Povești neștiute din perioada petrecută în Grecia și necazurile din închisoare
  • Scandalul pe care l-a avut cu armatorul grec, Iorgos Vardinoianis
  • Care e cea mai mare greșeală pe care n-ar mai face-o acum
  • Mesaje pentru Mircea Lucescu, Gigi Becali, Dan Petrescu și Cosmin Contra
  • Dezvăluiri incredibile din vestiarul echipei naționale și mesajul dur pentru Iordănescu
  • Hagi, Balaci sau Dobrin? Cum arată topul celor mai mari fotbaliști în percepția lui Lupu
  • Atac fără precedent la adresa clubului Dinamo care face marketing pe seama lui Hîldan
  • Totul despre echipa națională, ratarea calificării la Euro și caracterizarea lui Mirel Rădoi

Unde poți urmări show-ul de MIERCURI, care va începe la ora 20:00

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

Dezvăluiri incredibile din vestiarul naționalei! Răzvan Lucescu: "Lumea nu a avut răbdare, au fost și alte interese, presiuni, războaie"

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Lăcătuș e tranșant: „Eu am antrenat Steaua, nu FCSB! Echipa aia nu trebuie să joace pe Ghencea”

EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare la 31 de ani de la Revoluție: „Am căutat sacii cu cadavrele soților Ceaușescu! I-au aruncat în Ghencea, din elicopter!”

EXCLUSIV. Moment de sinceritate al lui Dănciulescu: „Am jucat în două meciuri trucate: unul la Steaua și unul la Dinamo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
140976883668367
Cristi Cristian  •  14 Octombrie 2020, 20:30

Cel mai tehnic fotbalist care l a avut Romania.Putea sa ajunga la Barcelona inaintea luiHagi.intrebati l cum in perioada petrecuta in inchisoarea din Grecia oficiali de ai Barcelonei au venit pt a l transfera

140976883668367
Cristi Cristian  •  14 Octombrie 2020, 20:27

Daca un fotbalist precum Danut Lupu a meritat doar 14selectii la rchipa nationala atunci cu jucatorii din ziua de azi care nu pot fi numiti fotbalisti ar trebui ca echipa nationala ar trebui sa nu mai existe

244682642557111
Marian Fira  •  14 Octombrie 2020, 13:38
Postat de Marcel Jeler pe 13 Octombrie 2020, 11:28

Danut Lupu mai bine ar povesti de ce a facut inchisoare in Grecia cand a activat ca jucator si cum si-a irosit talentul si din ce cauza ! E UN GICA CONTRA SI MAI BINE AR TACEA.

E bine ca are ce sa povesteasca,prefer un bad boy decat un insipid.Are dreptul sa-si spuna parerea,a fost un fotbalist foarte bun.Ar fi fost bine sa mai avem si acum fotbalisti ca el.Si eu sunt stelist inca din 1979.:))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează